Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού δεν χρειάζεται ψευδείς αναρτήσεις για να αποδείξει...

«Η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού δεν χρειάζεται ψευδείς αναρτήσεις για να αποδείξει την αποτυχία της διοίκησης»

Με ανάρτησή της στη σελίδα της στο facebook η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού δηλώνει ότι για την «ΕκΠνοή της “Νέας Πνοής” αρκούν οι μαρτυρίες των δικών τους στελεχών που τις αναρτούν στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και οι αποφάσεις τους που ήδη έχουν δυσαρεστήσει τους πολίτες». Το κείμενο αυτό είναι απάντηση στην ανακοίνωση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, σχετικά με την ανάρτηση της παράταξης του Γιάννη Καμαρινού για διανομή ληγμένων μασκών στους εργαζόμενους του δήμου. Ολόκληρη η ανάρτηση της παράταξης Καμαρινού είναι η παρακάτω:

«ΜΟΝΗ ΑΡΧΗ ΜΑΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!

Η παράταξη μας, “Ξεκινάμε από την Αρχή”, δεσμεύθηκε στους χιλιάδες πολίτες που την τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και σε όλους τους δημότες του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, ότι θα ασκήσει τίμια, ειλικρινή και γόνιμη αντιπολίτευση με γνώμονα το συμφέρον όλης της τοπικής κοινωνίας μας. Το είπαμε, θα το κάνουμε!!

Απέναντι σε μία διοίκηση συνεργαζόμενων παρατάξεων με βεβαρημένο πολιτικό παρελθόν που απαξίωναν και ενέπαιζαν τους συμπολίτες μας, μετατρέποντας τον ιστορικό μας δήμο σε προσωπικό βιλαέτι, δεν χρειαζόμαστε ψευδείς αναρτήσεις, ούτε υπεροψία και εμπάθεια για να αποδείξουμε, ότι ήδη στον ένα χρόνο, έχουν αποτύχει.

Για την ΕκΠνοή της “Νέας Πνοής” αρκούν οι μαρτυρίες των δικών τους στελεχών που τις αναρτούν στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και οι αποφάσεις τους που ήδη έχουν δυσαρεστήσει τους πολίτες.

Η ανάρτηση για τις “ληγμένες μάσκες” έγινε ύστερα από διαμαρτυρία εργαζομένου στον δήμο συνοδευόμενη από φωτογραφία που μας έστειλε και με γνώμονα την ανασφάλεια που αισθάνθηκε ο ίδιος, αλλά και πολλοί άλλοι. Μετά τις καθυστερημένες διευκρινίσεις της δημοτικής αρχής αποσύραμε την ανάρτηση.

Για όλα τα άλλα που συμβαίνουν στον δήμο και οι “εκλεκτοί” νομίζουν ότι τα κρύβουν κάτω από το χαλί, κρατήστε την ΑναΠνοή σας. Καλά να είμαστε όλοι, θα τα πούμε μετά το καλοκαίρι!!»

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ