Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Βιάστηκε ο κ. Καμαρινός να περιγελάσει τη δημοτική αρχή, αποκαλύπτοντας την άγνοιά...

«Βιάστηκε ο κ. Καμαρινός να περιγελάσει τη δημοτική αρχή, αποκαλύπτοντας την άγνοιά του και τις προθέσεις του»

Την παρακάτω σκληρή απάντηση από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου έδωσε ο δήμαρχος, Κλεάνθης Μανδαλιανός, στην ανάρτηση της παράταξης του κυρίου Καμαρινού για διανομή ληγμένων μασκών στους εργαζόμενους του δήμου από τη διοίκηση:

«Η βιασύνη και η “δίψα” για στείρα αντιπολίτευση αποτελούν τον χειρότερο σύμβουλο, που οδηγεί πάντα σε εσφαλμένα και ανακριβή συμπεράσματα, τα οποία δίχως άλλο εκθέτουν ανεπανόρθωτα τους εκφέροντες δημόσιο λόγο. Στη δημοκρατία δικαίωμα στην κριτική έχουν άπαντες, ωστόσο ωφέλιμο και πρέπον είναι να εκφέρεται πάνω σε αληθή και όχι παραποιημένα στοιχεία, που έχουν στόχο τη διαπόμπευση και τη συκοφαντία.

Στη συστηματική και αγωνιώδη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων σε βάρος της διοίκησης του Δήμου, βιώσαμε ακόμη μια φορά πρακτικές που οδηγούν στον κατήφορο, αδιανόητες συμπεριφορές που πραγματικά δεν έχουν καμία λογική βάση παρά μόνο ημερομηνία λήξης!

Στο βωμό της λασπολογίας και του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, η νέα διοίκηση του Δήμου πληρώνει ακόμη το τίμημα της εκλογής της, για να συκοφαντηθεί και να χλευαστεί αυτή τη φορά ότι δήθεν μοιράζει ληγμένες μάσκες στους εργαζόμενους του Δήμου !!!!

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις για να αντιληφθεί κανείς ότι τα προϊόντα διαθέτουν ημερομηνία παραγωγής, όπως και αντίστοιχα ημερομηνία λήξης. Ξεκάθαρα λοιπόν η ημερομηνία 23/6/2020 με την ένδειξη “ LOTE”, που αναγράφεται στη συσκευασία των μασκών, είναι η ημερομηνία κατασκευής και ΟΧΙ η ημερομηνία λήξης του προϊόντος!

Βιάστηκε λοιπόν ο κ. Καμαρινός να περιγελάσει τη δημοτική αρχή, αποκαλύπτοντας -δυστυχώς για αυτόν – δημόσια την άγνοιά του και τις προθέσεις του, σε μια μανιώδη προσπάθεια να αποδομήσει τη διοίκηση του Δήμου.

Τέτοιες συμπεριφορές είναι όχι μόνο ανεπίτρεπτες αλλά και καταδικαστέες και θέλουμε να πιστεύουμε πως σε καμία περίπτωση δεν υπονομεύουν τη δημοκρατική και εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού μας Συμβουλίου, το οποίο στο σύνολό του διακρίνεται για την αξιοπρέπεια, το ήθος και την ευθυκρισία του.

Τέτοιες συμπεριφορές συστηματικής παραπληροφόρησης, ισοπέδωσης και απαξίωσης έχουν και πρέπει να έχουν ημερομηνία λήξης, όταν θέλουμε να εκφέρουμε δημόσιο λόγο, λειτουργώντας με εμπάθεια και υπεροψία. Καλούμε τον κ. Καμαρινό να απεμπλακεί από αυτές τις πρακτικές – οι οποίες τον θίγουν και τον εκθέτουν- και να υιοθετήσει τη στάση της έντιμης, υπεύθυνης και εποικοδομητικής αντιπολίτευσης, προς όφελος του Δήμου μας και των συμπολιτών μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ