Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣυνεχίζει τον κύκλο των συναντήσεων με βουλευτές της Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος Κορδελιού...

Συνεχίζει τον κύκλο των συναντήσεων με βουλευτές της Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου

Συνεχίζει τον κύκλο επαφών και συναντήσεων με Βουλευτές της Α΄ Θεσσαλονίκης για την προώθηση λύσεων στα φλέγοντα προβλήματα του Δήμου, ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει σε ξεχωριστές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο γραφείο του, τηΒουλευτή Άννα Ευθυμίου και τον Βουλευτή Στράτο Σιμόπουλο για μια σειρά κρίσιμων θεμάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος και στις προσπάθειες της δημοτικής αρχής να διεκδικήσει λύσεις αποτελεσματικής αντιμετώπισής τους. Στο επίκεντρο των προσπαθειών της διοίκησης του Δήμου – όπως τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου – είναι να ξεπεραστούν πλέον οι χρόνιες παθογένειες και να ξεκινήσουν επιτέλους τα έργα για την ολοκλήρωση του κολυμβητηρίου και του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού . Επιπλέον ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα προβλήματα της υποχρηματοδότησης του Δήμου, στις ανυπέρβλητες δυσκολίες εφαρμογής της δίχρονης υποχρεωτικής εκπαίδευσης καθώς και στην ανακατασκευή του Αθλητικού Πάρκου πλησίον του στρατοπέδου Παπακυριαζή.

Οι Βουλευτές Θεσσαλονίκης κ. Άννα Ευθυμίου και κ. Στράτος Σιμόπουλος εξέφρασαν το έντονο ενδιαφέρον τους για το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, δεσμευόμενοι ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να δοθούν λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο και τους κατοίκους του, συμβάλλοντας με όλες τους τις δυνάμεις για την πραγματοποίηση των απαραίτητων και ζωτικών έργων που πρέπει να δρομολογηθούν στον δεύτερο μεγαλύτερο Δήμο της Βόρειας Ελλάδας.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ