Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕυτυχώς ο κύριος Καϊτετζίδης παραδέχτηκε ότι είναι ΠΑΣΟΚ…

Ευτυχώς ο κύριος Καϊτετζίδης παραδέχτηκε ότι είναι ΠΑΣΟΚ…

Στην παράταξη με την οποία είναι εκλεγμένος ο κύριος Καϊτετζίδης συνήθως δυσανασχετούν όταν ακούνε ότι είναι η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου. Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο κύριος Καϊτετζίδης δήλωσε ότι δεν έχει σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι είναι ΠΑΣΟΚ και πιο συγκεκριμένα ΚΙΝΑΛ και πιο συγκεκριμένα Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Καλά έκανε ο κύριος Καϊτετζίδης και διευκρίνισε την πολιτική του ταυτότητα για να μην την κάνουμε λάθος και τον κακοκαρδίζουμε. Αν θέλουν μπορούν και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, στην οποία ανήκει, να δηλώσουν κάτι άλλο κι όχι ΣΥΡΙΖΑ. Είναι δικαίωμά τους.

Επειδή όμως μπορεί να δηλώσουν κάποιοι ανεξάρτητοι και κάποιοι ΠΑΣΟΚ στη συγκεκριμένη παράταξη, σ’ εμάς δεν αφαιρείται το δικαίωμα να θυμόμαστε ότι στην πολιτική υπάρχει συνέχεια και ότι στις δημοτικές εκλογές του 2014 η συγκεκριμένη παράταξη κυκλοφορούσε αφίσες με το πρόσωπο του υποψηφίου της δίπλα στο πρόσωπο του κυρίου Τσίπρα. Μπορεί ο κύριος Καϊτετζίδης να πιστεύει ότι για τις δικές του επιλογές δεν έχει καμιά υποχρέωση να απολογηθεί ο κύριος Τσίπρας, έχει όμως υποχρέωση να απολογηθεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις επιλογές της συγκεκριμένης παράταξης, η οποία ακόμα δεν ζήτησε συγνώμη για τον διασυρμό που υπέστησαν υπάλληλοι και αιρετοί του δήμου εξαιτίας των ερωτήσεων στη Βουλή βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για μαύρες τρύπες εκατομμυρίων ευρώ στο ταμείο του δήμου.

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ