Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΝα διατάξει ΕΔΕ ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών τώρα

Να διατάξει ΕΔΕ ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών τώρα

Ο κύριος Καϊτετζίδης, πρώην δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού και νυν δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κυρίου Ζυγά, στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου έδωσε στοιχεία για το σκίσιμο των κλήσεων της Δημοτικής Αστυνομίας, λέγοντας συγκεκριμένα πράγματα. Κατηγόρησε τον Νέστορα Λαφαζανίδη, αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου ότι εκτός που έσβησε κλήση της Δημοτικής Αστυνομίας, πήρε πινακίδες οι οποίες είχαν αφαιρεθεί και τις έδωσε στον κάτοχό τους. Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών απείλησε τον κύριο Καϊτετζίδη πως αν δεν ανακαλέσει θα του κάνει μήνυση, αλλά ο πρώην δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού δεν ανακάλεσε.

Ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Κώστας Σωτηράκης, οφείλει να διατάξει σήμερα ΕΔΕ, αν δεν την έχει διατάξει ήδη. Το αποτέλεσμα της ΕΔΕ θα κρίνει τι έγινε, αν έγινε και ποιος πρέπει να παραιτηθεί. Είτε είναι ανακριβή τα όσα λέει ο κύριος Καϊτετζίδης και πρέπει να παραιτηθεί, είτε είναι ακριβή και πρέπει να παραιτηθούν άλλοι. Η μήνυση που απείλησε ότι θα κάνει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών σε βάρος του Καϊτετζίδη δεν εμπλέκεται με την ΕΔΕ. Άλλωστε κι άλλοι είπαν ότι θα στείλουν εξώδικο στον κύριο Καϊτετζίδη για την καταγγελία του, αλλά το εξώδικο ο κύριος Καϊτετζίδης δεν το έχει παραλάβει ακόμα ίσως γιατί δεν το έστειλαν ποτέ ή το έστειλαν με ταχυδρομικό περιστέρι που έχασε τον δρόμο του.

Είναι υποχρέωση του αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών να διαλευκάνει την υπόθεση. Ο κύριος Καϊτετζίδης «σήκωσε το γάντι» όπως είχε δεσμευτεί ότι θα κάνει. Ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, που τον είχε κατηγορήσει για λάσπη και τον είχε προκαλέσει είτε να δώσει στοιχεία, είτε να ζητήσει συγνώμη για την καταγγελία που έκανε, είναι τώρα υποχρεωμένος να ρίξει φως σ’ αυτήν την υπόθεση.

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ