Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣυνάντηση της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου με αντιπροσωπεία της Ελληνικής Λύσης

Συνάντηση της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου με αντιπροσωπεία της Ελληνικής Λύσης

Συνάντηση με τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανό και με τον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, Κώστα Σωτηράκη πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Ελληνικής Λύσης στο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου. Ο δήμαρχος μάλιστα χάρισε στους εκπροσώπους της Ελληνικής Λύσης λεύκωμα του δήμου, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανάρτησαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης οι δεύτεροι.

Σύμφωνα με όσα έγραψαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Λύσης, στη συνάντηση συζητήθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και παρουσιάστηκε το μέχρι τώρα έργο της Ελληνικής Λύσης στα του Δήμου καθώς και τα θέματα που έχουν τεθεί στην Ελληνική Λύση από πλευράς των δημοτών και χρήζουν άμεσης δράσης.

Σύμφωνα πάλι με τους εκπροσώπους της Ελληνικής Λύσης που παραβρέθηκαν στη συνάντηση, ο Δήμαρχος, «ένας άνθρωπος που τον χαρακτηρίζει το Ήθος και η Τιμιότητα στη μέχρι τώρα πορεία του», τους ενημέρωσε για το μέχρι τώρα έργο της διοίκησης και δήλωσε έτοιμος να δώσει λύση στα θέματα που του έθεσαν με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που του ζήτησαν.

Οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Λύσεις δηλώνουν παρόντες στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και έτοιμοι να στηρίξουν τα δίκαια ζητήματα των δημοτών, να συνεισφέρουν στη Διοίκηση όπου τους χρειαστεί, αλλά και να ασκήσουν εποικοδομητική κριτική όπου χρειαστεί.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ