Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑ20 ευρώ βάζεις, πολλά ευρώ κερδίζεις!

20 ευρώ βάζεις, πολλά ευρώ κερδίζεις!

Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς; 20 ευρώ βάζεις, εκατοντάδες ή και χιλιάδες ευρώ κερδίζεις. Τώρα ο παπατζής στην πόρτα σου!

Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς; Ακόμα και παπάς να ήταν, έχεις μία στις τρεις πιθανότητες να κερδίσεις. Γιατί να μην παίξεις λοιπόν; Τι ψυχή έχει ένα εικοσάρικο; Ανάλογα! Για κάποιους ένα εικοσάρικο είναι ένα κέρμα του ενός λεπτού, για άλλους είναι τα έξοδα μιας ημέρας και για άλλους τα οικογενειακά έξοδα μιας εβδομάδας ίσως και δύο εβδομάδων. Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς; Μία στις τρεις πιθανότητες το εικοσάρικό σου να αυγατίσει ακόμα κι αν αυτός που στο ζητάει είναι παπατζής. Όμως οι πιθανότητές σου δεν είναι αυτές που φαίνονται γιατί ο παπατζής με ταχυδακτυλουργικό τρόπο αντικατέστησε τον παπά κι έτσι κανένα από τα τρία φύλλα δεν είναι ο παπάς. Στην πραγματικότητα δεν έχεις καμία πιθανότητα να κερδίσεις.

Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς; Πάει το εικοσάρικό σου! Έκανε φτερά! Το έφαγε ο παπατζής! Αν ο παπατζής μάζεψε εικοσάρικα από εκατό ανθρώπους έβαλε στην τσέπη του 2.000 ευρώ, αν μάζεψε εικοσάρικα από διακόσιους ανθρώπους έβαλε στην τσέπη του 4.000 ευρώ κι αν μάζεψε εικοσάρικα από χίλιους ανθρώπους έβαλε στην τσέπη του 20.000 ευρώ.

Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς; Ο παπάς δεν είναι πουθενά, αλλά τα εικοσάρικα είναι στην τσέπη του παπατζή. Μα πώς όμως να ήξερα ότι ο παπατζής, ήταν παπατζής, αφού ο τάδε είχε βάλει κάποτε ένα εικοσάρικο και κέρδισε; Ο τάδε ήταν ο κράχτης του παπατζή. Κάποιος πρέπει να κερδίσει για να έχει πελατεία ο παπατζής. Αν όλοι χάνουν τότε κανένας δεν θα ποντάρει ούτε εικοσάρικο, ούτε δίφραγκο, ούτε τίποτα στον παπατζή. Έτσι παίζεται ο παπάς.

Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς; Όμως άσε τα σάπια και τις αηδίες. Μια χαρά ήξερες ότι ο παπατζής είναι παπατζής. Είσαι από αυτούς μάλιστα που τον αποκαλούσαν παπατζή. Πώς ξαφνικά έπαιξες το εικοσάρικό σου σαν κράχτης του, παρασέρνοντας κι άλλους, που το είχαν ανάγκη αυτό το εικοσάρικο, να το ποντάρουν και να το χάσουν;

Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς;!

Σοπωσίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ