Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣυνεχίζεται σήμερα το 4ο Θερινό Φεστιβάλ με παιδική θεατρική παράσταση

Συνεχίζεται σήμερα το 4ο Θερινό Φεστιβάλ με παιδική θεατρική παράσταση

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού απευθύνουν – ανοικτή – πρόσκληση σε όλα τα παιδιά και όχι μόνο, να παρακολουθήσουν σήμερα την παιδική θεατρική παράσταση « Οι πειρατές των χρωμάτων» , στις 21.00μμ στον αύλειο χώρο του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού.

Λίγα λόγια για την θεατρική παράσταση

Πρόκειται για ένα όμορφο παιδικό παραμύθι που εξυμνεί της αξία της συγχώρεσης και του αγώνα για μια πιο «φωτεινή» πλευρά της ζωής.

Ο βασιλιάς του σκότους διατάζει ένα λοχαγό του να κλέψει τα πολύχρωμα δάκρυα της Ίριδας που είναι η βασίλισσα των χρωμάτων.

Εκείνος όμως λίγο αργότερα μετανιώνει για την πράξη του και αποφασίζει μαζί με την Ίριδα ένα πειρατικό ταξίδι για να φέρουν πίσω τα χρώματα ελπίζοντας ότι έτσι θα τον συγχωρέσει.

Η παράσταση έχει διαδραστικά στοιχεία, καθώς τα παιδιά συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι γρίφων που θα οδηγήσει τους ήρωες στη λύση του παραμυθιού.

Συντελεστές :

Σκηνοθεσία: Αναστασία Αναστασούδη

Κείμενο: Γιώργος Γκόντος

Παίζουν: Βάσω Δήμογλου, Γιώργος Γκόντος

Αφίσα: Νίκος Γκάρας

Οργάνωση παραγωγής: Παρασκευόπουλος Δημήτρης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Επειδή η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τηρώντας τους προβλεπόμενους όρους και οδηγίες πρόληψης, προστασίας και υγιεινής της αρμόδιας επιτροπής του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και του Υπουργείου Πολιτισμού- Αθλητισμού που αφορούν στην αποτροπή διάδοσης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, γνωστοποιείται ότι :

• Ο χώρος θα είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να υποδέχεται μόνο καθήμενους και όχι όρθιους θεατές. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ώρα προσέλευσης των θεατών στο χώρο.

-Οι θεατές πρέπει να παραμένουν στις θέσεις τους και να τηρούνται οι μεγαλύτερες δυνατές αποστάσεις μεταξύ τους.

• Στο κοινό συστήνετε να φορά μη ιατρική μάσκα και να χρησιμοποιεί αντισηπτικό

αλκοολούχο διάλυμα (70%)

•Δεν θα υπάρχει διάλειμμα, προκειμένου να μην δημιουργείται συνωστισμός.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛ. 2310 759 766

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ