Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΌσοι ψήφισαν Μανδαλιανό εύχονται να τους είχε κοπεί το χέρι!

Όσοι ψήφισαν Μανδαλιανό εύχονται να τους είχε κοπεί το χέρι!

Όσοι ψήφισαν τον Μανδαλιανό το έχουν ήδη μετανιώσει και εύχονται να τους είχε κοπεί το χέρι! Αυτό το βεβαιώνουν σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έγκυρα υποψήφιοι με άλλους συνδυασμούς, οι οποίοι συναντούν καθημερινά ψηφοφόρους του Μανδαλιανού που σκύβουν τα κεφάλια από ντροπή και παραδέχονται πόσο λάθος έκαναν.

Οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι κατήλθαν στις δημοτικές εκλογές με υποψηφίους δημάρχους που διοίκησαν τον δήμο από διάφορες θέσεις επί πάρα πολλά χρόνια, αλλά για όσα συμβαίνουν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου φταίει αποκλειστικά και μόνο ο Μανδαλιανός. Οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι καλούν τους δημότες να ψηφίσουν τις παρατάξεις τους για να τους δώσουν την ευκαιρία να δείξουν τι μπορούν να κάνουν, παρόλο που η ψήφος στους επικεφαλής των παρατάξεών τους δεν θα είναι η πρώτη ευκαιρία, αλλά η πολλοστή!

Άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά. Άχρηστος ο Μανδαλιανός σε δέκα μήνες διοίκησης με την πανδημία του κοροναϊού πάνω από το κεφάλι του. Χρήσιμοι αυτοί που διοίκησαν τον δήμο ολόκληρες δεκαετίες και τον άφησαν στην κατάσταση την οποία βιώνουμε.

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ