Τελευταία

  Όσοι ψήφισαν Μανδαλιανό εύχονται να τους είχε κοπεί το χέρι!

  13-07-2020

  Όσοι ψήφισαν τον Μανδαλιανό το έχουν ήδη μετανιώσει και εύχονται να τους είχε κοπεί το χέρι! Αυτό το βεβαιώνουν σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έγκυρα υποψήφιοι με άλλους συνδυασμούς, οι οποίοι συναντούν καθημερινά ψηφοφόρους του Μανδαλιανού που σκύβουν τα κεφάλια από ντροπή και παραδέχονται πόσο λάθος έκαναν.

  Οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι κατήλθαν στις δημοτικές εκλογές με υποψηφίους δημάρχους που διοίκησαν τον δήμο από διάφορες θέσεις επί πάρα πολλά χρόνια, αλλά για όσα συμβαίνουν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου φταίει αποκλειστικά και μόνο ο Μανδαλιανός. Οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι καλούν τους δημότες να ψηφίσουν τις παρατάξεις τους για να τους δώσουν την ευκαιρία να δείξουν τι μπορούν να κάνουν, παρόλο που η ψήφος στους επικεφαλής των παρατάξεών τους δεν θα είναι η πρώτη ευκαιρία, αλλά η πολλοστή!

  Άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά. Άχρηστος ο Μανδαλιανός σε δέκα μήνες διοίκησης με την πανδημία του κοροναϊού πάνω από το κεφάλι του. Χρήσιμοι αυτοί που διοίκησαν τον δήμο ολόκληρες δεκαετίες και τον άφησαν στην κατάσταση την οποία βιώνουμε.

  Χ.Κ.

  You must be logged in to post a comment Login