Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΔύσκολο το έργο της Αλεξάνδρας Κορωνίδου στην αντιδημαρχία Περιβάλλοντος

Δύσκολο το έργο της Αλεξάνδρας Κορωνίδου στην αντιδημαρχία Περιβάλλοντος

Πολύ δύσκολο θα είναι το έργο της κυρίας Κορωνίδου ως αντιδημάρχου Πρασίνου και Περιβάλλοντος. Μπορεί η επιλογή του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, να δημιουργήσει αντιδημαρχία Πρασίνου και Περιβάλλοντος να δείχνει τη βούλησή του για συστηματική ενασχόληση της διοίκησης του δήμου με το περιβάλλον, αλλά η κατάσταση που θα αντιμετωπίσει η κυρία Κορωνίδου είναι πολύ δύσκολη. Στο δήμο υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ρύπανσης και σοβαρό πρόβλημα δυσοσμίας.

Επί πολλά χρόνια τα ΕΛΠΕ ισχυρίζονταν ότι δεν ήταν τα ίδια η αιτία της δυσοσμίας. Τώρα που αποδείχτηκε ότι αυτά είναι η αιτία, ζητούν πίστωση χρόνου για να πάρουν μέτρα! Η διοίκηση του δήμου και ο ίδιος ο δήμαρχος δείχνουν διατεθειμένοι να δώσουν αυτήν την πίστωση χρόνου. Ο δήμαρχος μάλιστα δηλώνει πλέον ότι η δυσοσμία έχει μειωθεί! Η διοίκηση έχει ήδη προσπαθήσει να άρει εμμέσως την απόφαση του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου να μην λαμβάνει ο δήμος χορηγίες από τα ΕΛΠΕ όσο εκείνα δεν φροντίζουν να λύσουν τα προβλήματα που δημιουργούν στο περιβάλλον.

Η κυρία Κορωνίδου θα αναλάβει την αντιδημαρχία Περιβάλλοντος προκειμένου να πιέσει τα ΕΛΠΕ αλλά και το ΤΙΤΑΝ να πάρουν όλα τα μέτρα που χρειάζονται για την προστασία του περιβάλλοντος ή για να «στρογγυλέψει» τις άκρες και να παρουσιάσει την ρύπανση και τη δυσοσμία σαν αναγκαία κακά; Ο καιρός θα δείξει. Σίγουρα το έργο της κυρία Κορωνίδου στη συγκεκριμένη αντιδημαρχία θα είναι πολύ δύσκολο.

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ