Τελευταία

  Δύσκολο το έργο της Αλεξάνδρας Κορωνίδου στην αντιδημαρχία Περιβάλλοντος

  11-07-2020

  Πολύ δύσκολο θα είναι το έργο της κυρίας Κορωνίδου ως αντιδημάρχου Πρασίνου και Περιβάλλοντος. Μπορεί η επιλογή του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, να δημιουργήσει αντιδημαρχία Πρασίνου και Περιβάλλοντος να δείχνει τη βούλησή του για συστηματική ενασχόληση της διοίκησης του δήμου με το περιβάλλον, αλλά η κατάσταση που θα αντιμετωπίσει η κυρία Κορωνίδου είναι πολύ δύσκολη. Στο δήμο υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ρύπανσης και σοβαρό πρόβλημα δυσοσμίας.

  Επί πολλά χρόνια τα ΕΛΠΕ ισχυρίζονταν ότι δεν ήταν τα ίδια η αιτία της δυσοσμίας. Τώρα που αποδείχτηκε ότι αυτά είναι η αιτία, ζητούν πίστωση χρόνου για να πάρουν μέτρα! Η διοίκηση του δήμου και ο ίδιος ο δήμαρχος δείχνουν διατεθειμένοι να δώσουν αυτήν την πίστωση χρόνου. Ο δήμαρχος μάλιστα δηλώνει πλέον ότι η δυσοσμία έχει μειωθεί! Η διοίκηση έχει ήδη προσπαθήσει να άρει εμμέσως την απόφαση του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου να μην λαμβάνει ο δήμος χορηγίες από τα ΕΛΠΕ όσο εκείνα δεν φροντίζουν να λύσουν τα προβλήματα που δημιουργούν στο περιβάλλον.

  Η κυρία Κορωνίδου θα αναλάβει την αντιδημαρχία Περιβάλλοντος προκειμένου να πιέσει τα ΕΛΠΕ αλλά και το ΤΙΤΑΝ να πάρουν όλα τα μέτρα που χρειάζονται για την προστασία του περιβάλλοντος ή για να «στρογγυλέψει» τις άκρες και να παρουσιάσει την ρύπανση και τη δυσοσμία σαν αναγκαία κακά; Ο καιρός θα δείξει. Σίγουρα το έργο της κυρία Κορωνίδου στη συγκεκριμένη αντιδημαρχία θα είναι πολύ δύσκολο.

  Χ.Κ.

  You must be logged in to post a comment Login