Τελευταία

  Παράταση μέχρι τις 31 Αυγούστου του 2020 για τα αδήλωτα τετραγωνικά

  09-07-2020

  Παρατείνεται μέχρι την 31η Αυγούστου 2020 για τους ιδιοκτήτες κατοικιών και οικοπέδων η προθεσμία υποβολής διορθωτικής δήλωσης των τετραγωνικών μέτρων των ακινήτων τους, χωρίς πρόστιμα και αναδρομικές επιβαρύνσεις με δημοτικούς φόρους και δημοτικά τέλη για τη δεκαετία 2010-2019.

  H υποβολή της διορθωτικής δήλωσης δεν απαιτεί την αυτοπρόσωπη προσέλευση των δημοτών στον Δήμο, λόγω της λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://tetragonika.govapp.gr, μέσω της οποίας μπορούν οι ιδιοκτήτες να προβούν στην άμεση τακτοποίηση των αδήλωτων τετραγωνικών των ακινήτων τους.

  Κάθε ενδιαφερόμενος ιδιοκτήτης ακινήτου μπορεί με τους κωδικούς του TAXISnet να εισέρχεται στη συγκεκριμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα και να δηλώνει υπεύθυνα στον οικείο δήμο, συμπληρωματικά ή και αρχικά, το πραγματικό σημερινό εμβαδόν κάθε ιδιοκτησίας του που ηλεκτροδοτείται ή και που δεν ηλεκτροδοτείται ή και δεν ηλεκτροδοτήθηκε ποτέ, τακτοποιημένο ή μη. Το εμβαδόν που δηλώνεται πρέπει να συμπίπτει με το εμβαδόν που είναι δηλωμένο στο Ε9.

  Πληροφορίες: Τμήμα Προσόδων Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, τηλέφωνα: 2313 302182 & 2313 302166.

  You must be logged in to post a comment Login