Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΓέμισε κομμουνιστές πολιτικούς παράγοντες ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου…

Γέμισε κομμουνιστές πολιτικούς παράγοντες ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου…

Τελικά ο Κουτσούμπας δεν ήρθε τυχαία στο δήμο μας και δεν μίλησε για πλάκα μπροστά στο δημαρχείο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Πήραν χαμπάρι οι ΚΚέδες ότι ο δήμος γέμισε κομμουνιστές πολιτικούς παράγοντες και ήρθαν να ξεκινήσουν την επανάστασή τους από εδώ. Προφανώς παρακολουθούν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και βλέπουν πολιτικούς παράγοντες του δήμου, δεξιάς και κεντρώας υποτίθεται απόχρωσης, να διαμαρτύρονται γιατί ο δήμος καθημερινά δεν είναι στην τρίχα! Για να είναι ο δήμος στην τρίχα χρειάζεται όμως προσωπικό και μέσα, τα οποία η κεντρική εξουσία, την οποία ψηφίζουν και στηρίζουν οι συγκεκριμένοι, δεν δίνει.

Πώς λοιπόν ο δήμος να καθαρίζεται στην ώρα του, πώς τα σκουπίδια να μαζεύονται στην ώρα τους, πώς τα πάρκα να κλαδεύονται και να ποτίζονται στην ώρα τους όταν δεν υπάρχει προσωπικό; Κάποιοι μάλιστα από τους κεντρώους και δεξιούς πολιτικούς παράγοντες μέμφονται τη διοίκηση του δήμου γιατί κάποιες εργασίες τις κάνουν εργολάβοι αντί να τις κάνουν οι υπηρεσίες του δήμου! Προφανώς λοιπόν ζητούν να στελεχωθούν οι υπηρεσίες κόντρα στην κεντρική πολιτική που θέλει να απογυμνωθούν και να δοθούν οι εργασίες σε ιδιώτες. Προφανώς αυτό δεν το κάνουν από αντιπολιτευτικό λαϊκισμό αλλά γιατί πιστεύουν στο δημόσιο χαρακτήρα των δημοτικών υπηρεσιών και γιατί αντιτίθενται στην πολιτική των κομμάτων που ψηφίζουν και στηρίζουν.

Γέμισε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου με κομμουνιστές και κομμουνιστικές αντιλήψεις. Ο Θεός να μας φυλάει! Γι’ αυτό κουβαλήθηκε ο Κουτσούμπας και μίλησε στο δήμο μας. Ο Μόσκοβος κατέλαβε τον δήμο μας!!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ