Τελευταία

  Συνταξιοδοτείται μετά από 35 χρόνια προσφοράς στο δήμο ο Παναγιώτης Σταυρόπουλος

  30-06-2020

  Με την παρακάτω πολύ συγκινητική επιστολή ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα καθήκοντά του στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου λόγω συνταξιοδότησης ο Παναγιώτης Σταυρόπουλος, ο οποίος υπηρέτησε τον δήμο από νευραλγικές θέσεις:

  «Αγαπητοί μου συνάδελφοι

  Αγαπητοί συνεργάτες όλων των διοικήσεων και των μελών του δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας

  Όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος….Κάθε τέλος όμως είναι και μια νέα αρχή…”

  Πως να χωρέσουν 35 χρόνια εργασιακής ζωής σε μια σελίδα;

  Πώς να αποτυπώσουν οι λέξεις όλα αυτά τα συναισθήματα, όλες τις χαρές αλλά και τις δύσκολες στιγμές που έζησα σε αυτό το μοναδικό ταξίδι; Μια ολόκληρη ζωή “γεμάτη”  όνειρα, γεμάτη  ελπίδες, προσδοκίες, χαμόγελα, δάκρυα και πολλή συγκίνηση…

              Σήμερα αποχαιρετώ τους συναδέλφους μου, με τους οποίους δεν μοιραστήκαμε μόνο την κοινή εργασιακή μας ζωή, μοιραστήκαμε χαρές, λύπες, φόβους και αγωνίες …Στιγμές από την προσωπική μας ζωή…Στιγμές από την καθημερινότητά μας… Σήμερα αποχαιρετώ το Δημαρχείο, που για μένα δεν ήταν απλά ο χώρος εργασίας μου αλλά  το δεύτερο σπίτι μου….

              “Δεν θυμόμαστε μέρες. Θυμόμαστε στιγμές” λέει ένας γνωστός Ιταλός συγγραφέας και η μνήμη μου γυρνά πίσω στα περασμένα…

  Στα χρόνια της “νιότης”, της γενιάς των πρώτων δημοτικών υπαλλήλων του δήμου Ευόσμου. Εκεί που στο πρώτο ξεκίνημα της ζωής μας συναντηθήκαμε και γίναμε μια μεγάλη οικογένεια… Μαζί ονειρευτήκαμε, μαζί πορευτήκαμε, μαζί παλέψαμε για ένα καλύτερο αύριο. 

  Τι ακόμη να πρωτονοσταλγήσω; Τα χρόνια της άφιξης της νέας φουρνιάς υπαλλήλων; όπου η γνώση και η εμπειρία των παλαιών έσμιξε με την όρεξη και τη φρεσκάδα των νέων, σε μια δυναμική “ένωση” που σηματοδότησε μια νέα πραγματικότητα για όλους;

  35 χρόνια προσφοράς & δημιουργίας σε έναν δήμο που τον υπηρετήσαμε όλοι μας με  τόση αγάπη και τόση αφοσίωση….

              ….Για όλα όσα ζήσαμε, για όλα όσα μοιραστήκαμε, για τις όμορφες αλλά και τις δύσκολες στιγμές, για τις στιγμές που θα μείνουν για ΠΑΝΤΑ αξέχαστες στην καρδιά και στην ψυχή μου, έχω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους παλαιούς αλλά και στους νεότερους συναδέλφους μου.

              Ένα εγκάρδιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ οφείλω στους αιρετούς και στις διοικήσεις που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Μια συνεργασία που στο πέρασμα των χρόνων και στην εναλλαγή προσώπων, δημοτικών αρχών και εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου κατάφερε να αποδώσει καρπούς, να θεμελιώσει σχέσεις ζωής, εκτίμησης και σεβασμού και το κυριότερο να ενώσει κοινά οράματα για αυτόν τον τόπο, για τον οποίο πασχίσαμε όλοι – ο καθένας από το δικό του μετερίζι – να πάει μπροστά και να προοδεύσει.

              Σας εύχομαι λοιπόν μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη, υγεία και αμέτρητες στιγμές χαράς και ικανοποίησης στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

  Για πάντα θα σας κουβαλώ στην καρδιά και στη σκέψη μου, μου είναι αδύνατον να αποχωριστώ ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια στη ζωή μου….

  Με όλη την εκτίμηση και τον σεβασμό μου σας αποχαιρετώ!

  Δεν λέω όμως αντίο….

  Γιατί οι σχέσεις ζωής δεν γκρεμίζονται και δεν σβήνουν ποτέ…

  Μένουν για πάντα “εκεί” γεμίζοντας με φως τα νέα μας ξεκινήματα…

  ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

  Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

  Παναγιώτης Σταυρόπουλος»

  You must be logged in to post a comment Login