Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΣτο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευόσμου η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τις...

Στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευόσμου η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τις μεγάλες αποκαλύψεις!

Η επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου δεν θα γίνει με τηλεδιάσκεψη αλλά θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευόσμου. Η σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη θα είναι η τελευταία. Το Πολιτιστικό Κέντρο του Ευόσμου επελέγη για την επόμενη συνεδρίαση διότι θα παραβρεθεί πολύς κόσμος. Στην επόμενη συνεδρίαση ο κύριος Στάθης Καϊτετζίδης θα προβεί σε αποκαλύψεις για το πώς ο Στάθης Λαφαζανίδης και ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός έσβηναν κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας.

Ο κύριος Καϊτετζίδης, όταν ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Κώστας Σωτηράκης, του ζήτησε στοιχεία για τις καταγγελίες του, απάντησε ότι σηκώνει το γάντι και θα δώσει στοιχεία στην πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση. Η ώρα αυτή κοντοζυγώνει και μάλλον το Πολιτιστικό Κέντρο θα γεμίσει με μικρά παιδιά από Κορδελιό! Ο κύριος Καϊτετζίδης είχε πει ότι στο Κορδελιό γνωρίζουν και τα μικρά παιδιά ότι ο Στάθης Λαφαζανίδης και ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός σβήνουν κλήσεις. Υποθέτουμε ότι στη συνεδρίαση θα παραβρεθούν όλα τα μικρά παιδιά του Κορδελιού για να βεβαιώσουν την αλήθεια των καταγγελιών του κυρίου Καϊτετζίδη.

Θεόφραστος Ασκλήπης

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ