Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠολίτες και περιβάλλον έχουν προτεραιότητα για την παράταξη του Γιάννη Καμαρινού

Πολίτες και περιβάλλον έχουν προτεραιότητα για την παράταξη του Γιάννη Καμαρινού

Την παρακάτω ανάρτηση με τίτλο «Πολίτες και περιβάλλον έχουν προτεραιότητα» έκανε η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού στο facebook με την οποία εκφράζει την πλήρη αντίθεσή της σχετικά με την υπόθεση της αδειοδότησης του εργοστασίου παραγωγής τσιμέντου για την καύση υπολειμμάτων ανακύκλωσης (υπολειμμάτων ανακύκλωσης υπό μορφή RDF-SRF):

«Η παράταξη μας “Ξεκινάμε από την Αρχή”, έχει ξεκαθαρίσει ότι σε ζητήματα περιβαλλοντικής πολιτικής, χωρίς διαπραγματεύσεις, θα είναι πάντα με την πλευρά του περιβάλλοντος και των κοινωνιών που μάχονται για να το κρατήσουν καθαρό και ανθρώπινο.

Το μοναδικό ελληνικό περιβάλλον δεν μας ανήκει. Είμαστε θεματοφύλακες του. Είναι χρέος μας και παρακαταθήκη μας στις γενιές που θα έρθουν, αλλά και υποχρέωση, να το διατηρήσουμε καλύτερο, εάν θέλουμε να υπάρχει μέλλον.

Στα πλαίσια αυτά αντιμετωπίζουμε και το σοβαρό ζήτημα του εργοστασίου “ΤΙΤΑΝ” εκφράζοντας την πλήρη αντίθεση μας σχετικά με την υπόθεση της αδειοδότησης του εργοστασίου παραγωγής τσιμέντου για την καύση υπολειμμάτων ανακύκλωσης (υπολειμμάτων ανακύκλωσης υπό μορφή RDF-SRF) και συνυπογράφουμε την απόφαση της ΠΕΔΚΜ που ζητά την αναστολή όλων των διαδικασιών.

Μαζί με όλους τους φορείς και τους πολίτες, θα είμαστε στην πρώτη γραμμή να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τον δήμο μας Κορδελιού-Ευόσμου αλλά και την Δυτική Θεσσαλονίκη που είναι ο κοινός μας τόπος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ