Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ Αριστερά της Οικολογίας που θα έλυνε το πρόβλημα της δυσοσμίας…

Η Αριστερά της Οικολογίας που θα έλυνε το πρόβλημα της δυσοσμίας…

Χθες υπήρξε μία όξυνση της αντιπαράθεσης μεταξύ του κυρίου Παπαγγελόπουλου και της κυρίας Ράικου.

Ο κύριος Παπαγγελόπουλος διετέλεσε προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Το 2006 τοποθετήθηκε εποπτεύων εισαγγελέας στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και εν συνεχεία και πρόεδρος του Συμβουλίου Συντονισμού Ανάλυσης και Ερευνών (αρμόδιος εισαγγελέας για την τρομοκρατία), ενώ  τον Μάρτιο του 2015 ανέλαβε γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης. Τον Μάιο του 2015 διορίστηκε υφυπουργός Δικαιοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα για να αναλάβει στη συνέχεια υπουργός Δικαιοσύνης στην υπηρεσιακή κυβέρνηση Θάνου. Τον Σεπτέμβριο του 2015 διορίστηκε αναπληρωτής υπουργός δικαιοσύνης αρμόδιος για θέματα διαφθοράς στην κυβέρνηση Τσίπρα, θέση στην οποία παρέμεινε έως το τέλος της κυβερνητικής θητείας το 2019.

Η κυρία Ράικου υπήρξε εισαγγελέας κατά της διαφθοράς.

Στη χθεσινή όξυνση αυτής της αντιπαράθεσης μεταξύ του κυρίου Παπαγγελόπουλου και της κυρίας Ράικου έμπλεξαν και τα παιδιά τους. Σ’ αυτό το μπλέξιμο λοιπόν η κυρία Ράικου μεταξύ άλλων ζήτησε από τον κύριο Παπαγγελόπουλου να απαντήσει δημοσίως πώς επί υπουργίας του ο γιος του προσλήφθηκε σε μεγάλη συστημική τράπεζα και στη συνέχεια στα ΕΛΠΕ με ιδιαίτερα παχυλό μισθό και προνόμια!

Αυτά ήταν τα νέα από τον χθεσινό καβγά της κυρίας Ράικου με τον κύριο Παπαγγελόπουλο. Αυτά τα νέα από την Αριστερά της Οικολογίας που θα έλυνε το πρόβλημα της δυσοσμίας από τα ΕΛΠΕ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Αυτά τα νέα από την Αριστερά της Οικολογίας που δεν θα έπρεπε να αφήσει να καταστραφεί επί της κυβερνητικής της θητείας το Αθλητικό Πάρκο της ΕΚΟ, το οποίο δημιουργήθηκε με χρήματα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με χρήματα δηλαδή του Ελληνικού λαού.

Τι να σχολιάσεις παραπάνω γι’ αυτά που ακούστηκαν; Φτάνουν και περισσεύουν.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ