«Oι δήμαρχοι virtual reality»…

0
5
TEST

Η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο facebook για τη χθεσινή επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού και νυν αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου:

«ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ VIRTUAL REALITY

Είναι να απορεί κανείς με το επίπεδο της σοβαρότητας που αποπνέουν οι υπεύθυνοι της διοίκησης του ιστορικού μας δήμου. Αρκεί και μόνο να δει και να ακούσει κάποιος, το βίντεο των 85 δευτερολέπτων που διήρκεσε η συνάντηση των δημάρχων Σωτηράκη και Μανδαλιανού με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για να τα καταλάβει όλα!!

Στην χθεσινή του περιοδεία στο κέντρο του Ευόσμου, λίγα μέτρα από το δημαρχείο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ (του οποίου το κόμμα στις εκλογές του 2019 στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου ισοψήφησε σχεδόν με τη ΝΔ) δεν περιέλαβε στο πρόγραμμα του συνάντηση με τον δήμαρχο.

Παρόλα αυτά ο δήμαρχος Μανδαλιανός, για τα όσα έκανε στον δήμο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δεν παρέλειψε να πει τρεις φορές στον Αλέξη Τσίπρα “ευχαριστούμε για όσα κάνατε”. Τόσο χαρούμενος δηλαδή!!

Παρουσία μάλιστα και του πρώην υπουργού περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου, δεν σκέφτηκε να αρθρώσει ούτε μία λέξη για τα περιβαλλοντικά ζητήματα που επιβαρύνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών μας, αλλά αρκέστηκε σε χαμόγελα και αερολογίες.

Η επιβεβαίωση του μεγέθους της σοβαρότητας ήρθε, όταν ο πρώην πρωθυπουργός τον ρώτησε ως γιατρό, τι θα γίνει με τον κορονοϊό. Για να ακούσουμε εμβρόντητοι όλοι τον δήμαρχο να λέει: “ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τα φουντώνουν λίγο παραπάνω τα πράγματα” λες και τόσο καιρό την ενημέρωση και τις οδηγίες για την καραντίνα τις έδιναν οι δημοσιογράφοι και όχι η επίσημη κυβέρνηση με επιστήμονες.

Δεν παρέλειψε όπως θα δείτε και στο βίντεο να ανταλλάξει με τον έτερο δήμαρχο και …θερμές χειραψίες!! όπως και να στείλει δελτίου τύπου ότι όλα ήταν τόσο καταπληκτικά ζώντας σε εικονική πραγματικότητα (virual reality)..

Πραγματικά όμως, κρίμα για τον ιστορικό μας δήμο Κορδελιού-Ευόσμου και τους περήφανους, εργατικούς, τίμιους και ευσυνείδητους δημότες του που μάχονται για την καθημερινότητα τους, να εκπροσωπούνται από μία τέτοια δημοτική αρχή που μας έδειξε την ποιότητα της από το πρώτο κιόλας διάστημα.

Ας κάνουμε υπομονή και ας κρατάμε την ελπίδα μας!!»