Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΜήνυμα Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου για τους υποψηφίους των Πανελλήνιων Εξετάσεων

Μήνυμα Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου για τους υποψηφίους των Πανελλήνιων Εξετάσεων

Μήνυμα Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού για τους υποψηφίους των Πανελλήνιων Εξετάσεων

Αγαπητοί Μαθητές και Αγαπητές Μαθήτριες

Η δοκιμασία των πανελληνίων εξετάσεων, είναι μια από τις πολλές μάχες που έχετε να δώσετε στη ζωή σας. Με νηφαλιότητα, ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση μπορείτε να την κερδίσετε, πετυχαίνοντας τους στόχους και τα όνειρά σας.

Σας εκφράζω λοιπόν μέσα από την καρδιά μου τις πιο θερμές μου  ευχές για καλή επιτυχία στον αγώνα σας.
Αξίζει λοιπόν να δώσετε αυτή τη μάχη με  αποφασιστικότητα, χωρίς άγχος και με αισιοδοξία. Και να έχετε πάντοτε στο νου ότι τούτη η δοκιμασία, δεν είναι αυτή που θα κρίνει το μέλλον και τη ζωή σας. Γιατί τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα όνειρά σας, αρκεί να είστε αποφασισμένοι να παλέψετε γι΄αυτά και να προσπαθήσετε. Οι προκλήσεις και οι νέες ευκαιρίες δεν  σταματούν ποτέ και όπως πολύ σοφά μας προτρέπει ο Μενέλαος Λουντέμης: “Όλο μπρος …όλα ψηλά… και αν δεν βρεις δρόμο φτιάξε”.
Με τις ευχές όλων μας να σας συνοδεύουν σε αυτή τη δοκιμασία, συγχαίρουμε τους γονείς που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν και ενθαρρύνουν τις προσπάθειές σας καθώς και τους καθηγητές που συνέβαλαν στην άρτια προετοιμασία σας.

Καλή επιτυχία και Καλά αποτελέσματα!

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ