Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚατεδαφίστηκε μέσα στον κορωνοϊό το γυμναστήριο της ΕΚΟ

Κατεδαφίστηκε μέσα στον κορωνοϊό το γυμναστήριο της ΕΚΟ

Μέσα στην καραντίνα του κορωνοϊού και με τον κόσμο κλεισμένο στα σπίτια του, κατεδαφίστηκε το κλειστό γυμναστήριο της ΕΚΟ. Αυτό κατήγγειλε και ο Νίκος Ζυγάς, επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Το κλειστό γυμναστήριο του Αθλητικού Πάρκου της ΕΚΟ και ολόκληρο το Αθλητικό Πάρκο κατασκευάστηκαν με λεφτά της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με λεφτά του Ελληνικού λαού. Το κλειστό γυμναστήριο του Αθλητικού Πάρκου της ΕΚΟ όπως και ολόκληρο το Αθλητικό Πάρκο δεν ήταν χορηγία των ΕΛΠΕ, δεν ήταν ιδιοκτησία των ΕΛΠΕ. Ιδιοκτησία των ΕΛΠΕ ήταν μόνο η γη. Κακές συμφωνίες του Ελληνικού κράτους με ιδιώτες και στη συγκεκριμένη περίπτωση με τα ΕΛΠΕ σε βάρος της τσέπης του Ελληνικού λαού. Ο χρόνος παραχώρησης της γης από τα ΕΛΠΕ παρήλθε χωρίς το Ελληνικό κράτος να κάνει κάτι για να υπερασπίσει τα λεφτά του Ελληνικού λαού που επένδυσε σ’ αυτή τη γη κι έτσι εν μέσω κορωνοϊού το κλειστό γυμναστήριο κατεδαφίστηκε.

Η αποψίλωση βέβαια του κλειστού γυμναστηρίου του Αθλητικού Πάρκου της ΕΚΟ, όπως και η απαξίωση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Αθλητικού Πάρκου ξεκίνησαν μέσα στην κυβερνητική θητεία του ΣΥΡΙΖΑ. Που ήταν τότε ο κύριος Ζυγάς και ο ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί δεν έκαναν κάτι ώστε να μην φτάσουμε να κατεδαφιστεί το γυμναστήριο μέσα στον κορωνοϊό και με τον κόσμο κλεισμένο στα σπίτια του;

Χ.Κ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ