Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητισμόςΑιχμηρά ΑθλητικάΗ ομάδα που πέρσι κατέκτησε το νταμπλ…

Η ομάδα που πέρσι κατέκτησε το νταμπλ…

Η ομάδα που πέρσι κατέκτησε το νταμπλ, φέτος βολοδέρνει. Γιατί βολοδέρνει; Γιατί ο Ολυμπιακός και ο μηχανισμός του Μαρινάκη δημιούργησαν όλη αυτή την ιστορία της συνιδιοκτησίας που αναμφισβήτητα έπαιξε το ρόλο της στις εξελίξεις. Αλλά πώς η ομάδα που κέρδισε το νταμπλ έγινε έρμαιο στα χέρια των μηχανισμών που δημιούργησαν αυτήν την ιστορία των συνιδιοκτησιών; Πώς ο ΠΑΟΚ του νταμπλ έγινε εύκολη λεία στα δόντια του Μαρινάκη, του Καραπαππά και του Τσουκαλά;

Έγινε εύκολη λεία αποδυναμώνοντας την ομάδα που κέρδισε το νταμπλ και αφήνοντάς την πρώτα απ’ όλους χωρίς τον προπονητή που έφερε το νταμπλ. Η ομάδα που κέρδισε το νταμπλ αντί να δυναμώσει, αποδυναμώθηκε. Η ομάδα που κέρδισε το νταμπλ παρουσίασε τα χάλια που είδαμε καταρχάς στο Champions League και έπειτα στο Europa League. Στα συγκεκριμένα χάλια δεν είχε καμία συμμετοχή ο Μαρινάκης. Ο Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκαν αυτά τα χάλια για να δημιουργήσουν την υπόθεση των συνιδιοκτησιών.

Εάν ο ΠΑΟΚ ήταν ισχυρός κανένας δεν θα τολμούσε να κάνει αυτά που έκαναν σε βάρος του ο Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός. Αλλά ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ανίσχυρος και έχασε κάθε κύρος αποδυναμώνοντας την ομάδα που πήρε το νταμπλ. Σ’ αυτά προσθέστε τα προπέρσινα και την κλοπή του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ χωρίς να αντιδράσει κανείς, γιατί μια σερπαντίνα έπεσε στο κεφάλι του προπονητή του Ολυμπιακού.

Πώς όμως έφτασε να αποδυναμωθεί η ομάδα που κέρδισε το νταμπλ; Δεν ξέρουμε. Ρωτήστε τους παλιούς μεγάλους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που πέρσι τέτοιον καιρό αναγνώριζαν ελέω Θεού Αυτοκράτορα και ζητούσαν τυφλή πίστη!!

Γ. Σαδούκ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ