Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Άμεσα η Διοίκηση του δήμου να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε...

«Άμεσα η Διοίκηση του δήμου να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να προστατεύσει την υγεία και την περιουσία των κατοίκων»

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Κορδελιού Ευόσμου για τους πλημμυρισμένους δρόμους το απόγευμα του Σαββάτου:

«Η πρόσφατη νεροποντή και τα σημαντικά προβλήματα που προέκυψαν στο πιο κεντρικό σημείο του Εύοσμου στην κεντρική πλατεία ανέδειξαν για άλλη μια φορά τις σημαντικές ελλείψεις σε αντιπλημμυρικά έργα και την απουσία ολοκληρωμένης αντιπλημμυρικής προστασίας στο Δήμο Κορδελιού Εύοσμου. Είναι χαρακτηριστικό το βίντεο που δείχνει το ύψος του νερού μέσα στην πλατεία. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται αντιμέτωποι με τέτοια προβλήματα όταν ξεσπά μια νεροποντή και σε άλλα σημεία της περιοχής μας. Δεν είναι αντικειμενικό το 2020 σε μια συνοικία με τέτοια οικιστική ανάπτυξη κάθε φορά που βρέχει να βλέπουμε τους δρόμους να μετατρέπονται σε ποτάμια. Άμεσα η Διοίκηση να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να προστατεύσει την υγεία και την περιουσία των κατοίκων της περιοχής μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ