Τελευταία

  9 χρόνια η διοίκηση Μανδαλιανού δεν εξασφάλισε ούτε τις άδειες λειτουργίας των ΚΑΠΗ!

  05-06-2020

  9 χρόνια διοίκηση Μανδαλιανού και ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου πάει από το κακό στο χειρότερο. Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου καυτηριάστηκε από την αντιπολίτευση το γεγονός ότι η διοίκηση Μανδαλιανού επί 9 χρόνια δεν εξασφάλισε ούτε άδειες λειτουργίας για τα ΚΑΠΗ! Η διοίκηση του δήμου είναι τελικά εντελώς ανίκανη. Δεν γίνεται σε εννέα χρόνια ούτε τις άδειες των κτιρίων των ΚΑΠΗ να μην εξασφαλίσεις!

  Τι είπες; Δεν διοικεί 9 χρόνια ο Μανδαλιανός; Διοικεί μόνο 9 μήνες από τους οποίους τους τρεις με κοροναϊό;! Ποιοι είπες ότι διοικούσαν; Μα είσαι με τα καλά σου; Αυτοί που λες ότι διοικούσαν, είναι αυτοί που τον κατηγορούσαν στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ότι δεν εξασφάλισε ούτε τις άδειες των ΚΑΠΗ! Καλά θα μας τρελάνεις; Επιμένεις ότι διοικούσαν αυτοί; Μα αν διοικούσαν αυτοί θα τολμούσαν να τον κατηγορήσουν; Τι λες; Θα τολμούσαν;

  Ε είσαι θρασύτατος. Είσαι απίστευτος. Είσαι ανεκδιήγητος. Είσαι ένα λιβανιστήρι του Μανδαλιανού που προσπαθείς να κάνεις τον κόσμο να ξεχάσει ότι ο Μανδαλιανός διοικεί για πάνω από 9 χρόνια το δήμο!!

  Θεόφραστος Ασκλήπης

  You must be logged in to post a comment Login