Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΕπίσκεψη του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου

Επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου

Τις δυνατότητες ανάπτυξης συνεργασίας με τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, με στόχο την ενίσχυση της τοπικής αθλητικής δραστηριότητας και την προαγωγή του Ολυμπιακού Ιδεώδους στη νέα γενιά, συζήτησαν κατά τη διάρκεια συνάντησης εργασίας ο Δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός και ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Στέλιος Αγγελούδης, παρουσία του Αντιδημάρχου και Αναπληρωτή Δημάρχου Κωνσταντίνου Σωτηράκη.
Τονίζοντας την ανάγκη προώθησης του αθλητισμού με βάση τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι και του αθλητικού πνεύματος στα παιδιά και τους νέους, ο κ. Αγγελούδης τόνισε πως η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι πρόθυμη να στηρίξει τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής, ώστε οι μαθητές του Δήμου να έρθουν σε επαφή με τις αξίες και τα ιδανικά του Ολυμπιακού Κινήματος.
Προς την κατεύθυνση αυτή συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας του Δήμου με τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία καθώς και η δρομολόγηση επισκέψεων Ελλήνων ολυμπιονικών στα σχολεία του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου τόνισε από την πλευρά του πως ο Δήμος προσβλέπει και επενδύει σε αυτή τη συνεργασία, δρομολογώντας -όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν- επισκέψεις σχολείων στο Ολυμπιακό Μουσείο αλλά και διάφορες άλλες εκδηλώσεις και εκπαιδευτικές δράσεις, προκειμένου τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να αποκτήσουν βιωματική σχέση με τα ολυμπιακά αθλήματα και τις παραδόσεις του Ελληνικού Αθλητισμού.

Από τη σελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ