Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΓι’ αυτό η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται τους καταγγέλλοντες…

Γι’ αυτό η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται τους καταγγέλλοντες…

Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου υπερασπίζεται τόσο δυναμικά τους καταγγέλλοντες γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε ως κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει τις καταγγελίες στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου σε βάρος αιρετών και υπαλλήλων προκειμένου να αποδείξει ότι για την ψήφιση των μνημονίων δεν φταίνε οι «αριστερές» κωλοτούμπες, αλλά οι λαμογιές στους δήμους. Με δύο ερωτήσεις σπίλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ τιμές και υπολείψεις αιρετών και υπαλλήλων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και δεν έχει ζητήσει ούτε μισό συγνώμη που οι καταγγελίες αποδείχτηκαν αβάσιμες.

Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου έχει όμως έναν ακόμη λόγο να υπερασπίζεται τους καταγγέλλοντες και ο λόγος είναι ότι έχει σκοπό να συνεχίσει το ίδιο βιολί. Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ έχει σκοπό να καταγγέλλει τους αντιπάλους της χωρίς να προσκομίζει στοιχεία και αυτό να θεωρείται πολύ φυσιολογικό. Έχει πολλές εβδομάδες που ο κύριος Καϊτετζίδης από την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, από την παράταξη του κυρίου Ζυγά, κατήγγειλε ότι ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Νέστορας Λαφαζανίδης γράφουν κλήσεις στην Ανδρέα Παπανδρέου και οι Αλέξανδρος Μανδαλιανός και Στάθης Λαφαζανίδης τις σβήνουν. Η απόδειξη του κυρίου Καϊτετζίδη γι’ αυτές τις σοβαρές καταγγελίες ήταν ότι «το ξέρουν και τα παιδιά στο Κορδελιό».

Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, η παράταξη του κυρίου Ζυγά, θα φέρει μια σοβαρή απόδειξη για μία τόσο σοβαρή καταγγελία πέρα από την τρομερή απόδειξη ότι «το ξέρουν και τα παιδιά»; Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει μια σοβαρή απόδειξη για μια καταγγελία που πέραν των κυρίων Μανδαλιανού και Λαφαζανίδη εμπλέκει και τους Δημοτικούς Αστυνομικούς που είναι στην επιτροπή ενστάσεων; Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει τα καλά των καταγγελιών του ΣΥΡΙΖΑ περί ύπαρξης μαύρης τρύπας 14 εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου; Τελικά οι σβησμένες κλήσεις από τους Στάθη Λαφαζανίδη και Αλέξανδρο Μανδαλιανό είναι τόσο αληθινές, όσο αληθινή ήταν η μαύρη τρύπα των 14 εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου;

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ