Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝΑθανασιάδου Νέδου Όλγα: Πότε πρόλαβα να μετατρέψω σε κόλαση τα ΚΑΠΗ;!

Αθανασιάδου Νέδου Όλγα: Πότε πρόλαβα να μετατρέψω σε κόλαση τα ΚΑΠΗ;!

Η πρόεδρος του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Κορδελιού Ευόσμου (ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ), κυρία Όλγα Αθανασιάδου – Νέδου, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Αγκίδα» και σχετικά με τις κουβέντες που ακούστηκαν περί της πλειονότητας των μελών των ΚΑΠΗ που θέλουν να αποχωρήσουν γιατί η σημερινή διοίκηση απαξιώνει τη δομή και για να κρατήσουν τις ωραίες αναμνήσεις από τις εκδρομές και τις δράσεις που έκαναν επί διοικήσεως της κυρίας Τριανταφυλλίδου, σχολίασε ότι ήταν αδύνατον να μετατρέψει σε κόλαση τον επίγειο παράδεισο των ΚΑΠΗ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Πότε πρόλαβα να μετατρέψω σε κόλαση τα ΚΑΠΗ, των οποίων η λειτουργία ήταν τόσο ιδανική και υποδειγματική κατά τις περιγραφές της προηγούμενης προέδρου, αναρωτήθηκε η κυρία Αθανασιάδου. Ο μόνος τρόπος, συνέχισε τη σκέψη της, για να γίνει κάτι τέτοιο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα θα ήταν ο επίγειος παράδεισος των ΚΑΠΗ του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, να μην ήταν τελικά παράδεισος.

Στο παραπάνω καυστικό σχόλιό της η κυρία Αθανασιάδου Όλγα πρόσθεσε ότι ανέλαβε την 1η Οκτωβρίου ως πρόεδρος του ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ και στις αρχές Μαρτίου τα ΚΑΠΗ έκλεισαν λόγω του κοροναϊού. Κρίθηκα τόσο αρνητικά ενώ τα ΚΑΠΗ επί της μέχρι τώρα προεδρίας μου λειτούργησαν μόνο πέντε μήνες, συμπλήρωσε η κυρία Αθανασιάδου. Πόσο λογικό και δίκαιο είναι αυτό και μάλιστα ενώ ακόμα δεν έχουμε ουσιαστικά βγει από την κρίση της πανδημίας του κοροναϊού και ενώ έχω κάνει ήδη παρεμβάσεις για την καλύτερη λειτουργία, αναρωτήθηκε ολοκληρώνοντας τη σκέψη της η πρόεδρος του ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ.

Ολόκληρη η συνέντευξη της κυρίας Όλγας Αθανασιάδου Νέδου τις επόμενες ημέρες στην «Αγκίδα».

Όλγα Αθανασιάδου – Νέδου: Ποτέ δεν παρέδωσε καθήκοντα η κυρία Τριανταφυλλίδου
Όλγα Νέδου Αθανασιάδου: Με μυστική ψηφοφορία εκλέγονται οι εκπρόσωποι των ΚΑΠΗ
Συνέντευξη της κυρίας Όλγας Αθανασιάδου Νέδου, προέδρου του ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ