Τελευταία

  Πώς ο Στάθης Καϊτετζίδης λειτουργούσε το υπόγειο πάρκινγκ στο Κορδελιό με έναν μόνο υπάλληλο;

  27-05-2020

  Πώς ο Στάθης Καϊτετζίδης, πρώην δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού και νυν δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με την παράταξη του κυρίου Ζυγά, κατόρθωνε να λειτουργεί ο υπόγειο πάρκινγκ στην πλατεία Ελευθερίας στο Κορδελιό με μόνο έναν υπάλληλο, όπως μας διαβεβαιώνει ο κύριος Ζυγάς; Γιατί ο Στάθης Λαφαζανίδης αύξησε τους υπαλλήλους του πάρκινγκ σε δώδεκα ενώ ο κύριος Καϊτετζίδης κατάφερνε και το λειτουργούσε μόνο με έναν υπάλληλο, όπως πάλι μας διαβεβαιώνει ο κύριος Ζυγάς; Ο κύριος Λαφαζανίδης έκανε τέτοια αύξηση του προσωπικού του πάρκινγκ για να κάνει εξυπηρετήσεις και το χρεοκόπησε, όπως τονίζει σε συνέντευξή του στον Flash 99,4 ο κύριος Ζυγάς;

  Η «Αγκίδα» έθεσε όλα αυτά τα ερωτήματα στον κύριο Στάθη Λαφαζανίδη, επί τρεις τετραετίες δήμαρχο Ελευθερίου Κορδελιού και επί μία τετραετία δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου. Ο κύριος Λαφαζανίδης πρώτα απ’ όλα μας διευκρίνισε ότι το έργο του υπόγειου πάρκινγκ στην πλατεία Ελευθερίας δεν είναι έργο του κυρίου Καϊτετζίδη, αλλά του κυρίου Παπαδόπουλο αφού εκείνος ξεκίνησε τις μελέτες όταν ήταν δήμαρχος. Στο πώς κατάφερνε και λειτουργούσε ο κύριος Καϊτετζίδης ένα πάρκινγκ με έναν υπάλληλο, η απάντηση του κυρίου Λαφαζανίδη ήταν ότι η εξήγηση είναι πάρα πολύ απλή. Ο κύριος Καϊτετζίδης διέθετε στο πάρκινγκ μόνο έναν υπάλληλο γιατί το πάρκινγκ δεν λειτούργησε επί της δημαρχίας του αλλά επί της δημαρχίας του κυρίου Λαφαζανίδη! Ο κύριος Λαφαζανίδης αναρωτήθηκε μάλιστα πώς θα μπορούσε να λειτουργεί ένα πάρκινγκ 24ωρης λειτουργίας, επτά ημέρες την εβδομάδα με έναν υπάλληλο.

  Όσον αφορά τη δική του δημαρχία ο κύριος Λαφαζανίδης απάντησε ότι το πάρκινγκ ολοκληρώθηκε και λειτούργησε για πρώτη φορά επί 24ώρου βάσεως, επί επτά ημέρες την εβδομάδα, αλλά ουδέποτε με δώδεκα υπαλλήλους. Ο πρώην δήμαρχος μας είπε ότι το πάρκινγκ λειτουργούσε με πέντε υπαλλήλους προκειμένου να βγαίνουν τα ρεπό, τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες των υπαλλήλων, αλλά επειδή οι θέσεις του πάρκινγκ είναι περιορισμένες -περίπου 150- τα έσοδα δεν μπορούσαν να καλύψουν το κόστος λειτουργίας του. Ο κύριος Λαφαζανίδης τόνισε ότι η παραμονή των αυτοκινήτων στο πάρκινγκ είχε πολύ χαμηλό κόστος. Κατόπιν το πάρκινγκ δόθηκε σε ιδιώτη αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να γίνει βιώσιμη η λειτουργία του αφού μισθώθηκε με υψηλό τίμημα.

  Στάθης Λαφαζανίδης: Καμία διοίκηση του ενιαίου δήμου δεν λειτούργησε Ευοσμοκεντρικά
  Απάντηση του Στάθη Λαφαζανίδη στις κουβέντες για απόσχιση του Κορδελιού

  You must be logged in to post a comment Login