Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠότε θα σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη λάσπη σε βάρος του δήμου Κορδελιού...

Πότε θα σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη λάσπη σε βάρος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου;

Η λάσπη του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος αιρετών και υπαλλήλων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου συνεχίζεται ασταμάτητα. Δύο επερωτήσεις έκαναν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν κυβέρνηση για παρανομίες στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Οι περισσότεροι από αυτούς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν γνώριζαν ούτε κατά που πέφτει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου. Ανακάλυψαν μέχρι και τρύπα 14 εκατομμυρίων ευρώ στο ταμείο του δήμου. Όλες αυτές τις αθλιότητες η Δικαιοσύνη τις έστειλε στο αρχείο γιατί ήταν αβάσιμες και ατεκμηρίωτες. Οι του ΣΥΡΙΖΑ δεν ζήτησαν ούτε μισό συγνώμη. Οι του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ παρίσταναν ότι δεν γνώριζαν τίποτε για το «έγκλημα» και ότι οι βουλευτές τους διέπραξαν αυτήν την ασχημία σε βάρος αιρετών και υπαλλήλων του δήμου χωρίς να τους ενημερώσουν!

Και πριν αλέκτορα φωνήσαι άντε ξανά μανά τα ίδια από τους Συριζαίους. Δημοτικός σύμβουλος αυτήν τη φορά της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου κατηγόρησε πρώην δήμαρχο και πρώην αντιδήμαρχο ότι σβήνουν κλήσεις. Όμως ούτε οι πρώην δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι, ούτε ο νυν δήμαρχος και αντιδήμαρχοι δεν μπορούν να σβήσουν κλήσεις. Τις κλήσεις τις σβήνει μόνο επιτροπή Δημοτικών Αστυνομικών αφού εξετάσει τις ενστάσεις. Άρα οι πολιτικοί παρεμβαίνουν στους Δημοτικούς Αστυνομικούς και εκείνοι σβήνουν τις κλήσεις! Ακόμα μία σοβαρότητα καταγγελία και πάλι από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ζήτησε στοιχεία γι’ αυτήν τη λάσπη και ο καταγγέλλων δημοτικός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι θα προσκομίσει στοιχεία όταν… συνεδριάσει ξανά δια ζώσης το δημοτικό συμβούλιο και όχι με τηλεδιάσκεψη!! Δηλαδή έκανε μια σοβαρότατη καταγγελία και θα προσκομίσει στοιχεία όταν, θα, άμα!! Θα μας τρελάνουν οι του ΣΥΡΙΖΑ. Ο επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε κουβέντα γι’ αυτήν κατηγορία που εκτοξεύτηκε κατά αιρετών και υπαλλήλων και που ο κατηγορών αρνήθηκε να τεκμηριώσει ατάκα και επί τόπου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς συνεχίζει το γαϊτανάκι της διαπόμπευσης αιρετών, πρώην αιρετών, υπαλλήλων και του ίδιου του δήμου. Σπουδαία και σοβαρή στάση αυτών που μας κυβέρνησαν τα προηγούμενα χρόνια!

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ