Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ ΣΥΡΙΖΑ Κορδελιού Ευόσμου προσπαθεί να μας τρελάνει…

Ο ΣΥΡΙΖΑ Κορδελιού Ευόσμου προσπαθεί να μας τρελάνει…

Ο ΣΥΡΙΖΑ Κορδελιού Ευόσμου προσπαθεί να μας τρελάνει όπως όταν έσκιζε τα μνημόνια!

Ο κύριος Νίκος Ζυγάς, επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, στο άρθρο με το οποίο κάλυψε τον δημοτικό του σύμβουλο και πρώην δήμαρχο Ελευθερίου Κορδελιού κύριο Στάθη Καϊτετζίδη για τα όσα είπε στον «flash 99,4», αναφέρθηκε και στην απώλεια του Αθλητικού Πάρκου της ΕΚΟ από τα ΕΛΠΕ, παρουσιάζοντάς το ως δείγμα της υποβάθμισης του Ελευθερίου Κορδελιού!

Αλήθεια αγαπητοί αναγνώστες ξέρετε πότε συντελέστηκε αυτή η απώλεια στην οποία αναφέρεται ο κύριος Ζυγάς; Τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωση τον περσινό χρόνο. Θυμάστε ποιος ήταν κυβέρνηση τα προηγούμενα χρόνια; Ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα με την παράταξη του οποίου είναι εκλεγμένοι στο δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου ο κύριος Ζυγάς και ο κύριος Καϊτετζίδης.

Η «Αγκίδα» με αρθρογραφία της είχε ενημερώσει για τα σχέδια σχετικά με το αθλητικό πάρκο της ΕΚΟ. Συγκεκριμένα με άρθρα της στις 25 Ιανουαρίου 2018 με τίτλο «Σχέδιο επέκτασης των ΕΛΠΕ στο αθλητικό πάρκο της “ΕΚΟ”», στις 26 Ιανουαρίου 2018 με τίτλο «Θα γκρεμίσουν καινούργιο κλειστό γυμναστήριο στον δήμο Κορδελιού Εύοσμου», στις 4 Ιουνίου 2018 με τίτλο «“Ρηχότητες” οι εγκαταλελειμμένες ρημαγμένες αθλητικές εγκαταστάσεις στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…».

Γιατί τότε οι κύριοι Καϊτετζίδης και Ζυγάς δεν πήγαν να βρούνε το πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και να βροντοφωνάξουνε ότι το Αθλητικό Πάρκο της ΕΚΟ έγινε με λεφτά της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του δήμου Ελευθερίου Κορδελιού και δεν είναι δυνατόν να πεταχτούν τόσα χρήματα γιατί τα ΕΛΠΕ θέλουν πίσω την έκταση; Γιατί ο κύριος Ζυγάς και ο κύριος Καϊτετζίδης δεν πίεσαν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να μην αφήσει να υποβαθμιστεί το Ελευθέριο Κορδελιό με την καταστροφή του Αθλητικού Πάρκο της ΕΚΟ;

Θυμόμαστε να αντιδρά ο κύριος Λαφαζανίδης, θυμόμαστε να αντιδρά η Λαϊκή Συσπείρωση, θυμόμαστε να αντιδρά ο κύριος Καμαρινός. Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον θυμόμαστε να κάνει κάτι ως κυβέρνηση για να αποτρέψει την καταστροφή του αθλητικού πάρκου της ΕΚΟ. Κι όμως ο κύριος Ζυγάς αναφέρεται με μεγάλη ευκολία στην απώλεια τους Αθλητικού Πάρκου της ΕΚΟ. Έχουν αυτήν την ευκολία οι του ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάζουν τα πράγματα όπως τους βολεύει, ακριβώς όπως την είχαν τότε που αντί να σκίσουν τα μνημόνια, όπως είχαν δεσμευτεί για να γίνουν κυβέρνηση, εφάρμοσαν αυτά που θα έσκιζαν και ψήφισαν κι άλλα χειρότερα.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ