Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜισές αλήθειες ειπώθηκαν από τον Στάθη Καϊτετζίδη

Μισές αλήθειες ειπώθηκαν από τον Στάθη Καϊτετζίδη

Ο κύριος Στάθης Καϊτετζίδης, πρώην δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού και νυν δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με την παράταξη του κυρίου Ζυγά, στη διχαστική συνέντευξη που παραχώρησε στον «flash 99,4» εκτός των υπολοίπων είπε και τα εξής:

«Κράτησα τελευταία κάτι το οποίο πολύ επιθυμώ να σας το αναφέρω. Πάρα πολλά παραδείγματα υπάρχουν που δείχνουν τη διαφορετική αντιμετώπιση των δύο περιοχών. Ακούστε όμως ένα το οποίο είναι επίσης από επίσημο πρακτικό του δημοτικού συμβουλίου. Αναφέρω: Αριθμός συνεδρίασης 2000 του 2020, 28 Ιανουαρίου του 2020. Ομιλητής ο κύριος Χατζηβρέττας Δημήτρης, πρώην δήμαρχος Ευόσμου. Επίσημο πρακτικό. Διαβάζω ότι ακριβώς είναι γραμμένο στο επίσημο πρακτικό του δημοτικού συμβουλίου: “Όλα αυτά που έχουν λεχθεί είναι συκοφαντίες, είναι λασπολογία και δεν θα το επιτρέψουμε. Γεννηθήκαμε στον Εύοσμο, μεγαλώνουν τα παιδιά μας στον Εύοσμο και δεν μπορεί κανένας μουσαφίρης, το λέω και το πιστεύω, που ήρθε από το Κορδελιό να βάλει χέρι στον Εύοσμο”. Ο κύριος Χατζηβρέττας μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και τον τιμώ γι’ αυτό, είπε αυτό που όλοι οι άλλοι λένε χαμηλόφωνα». Ο κύριος Καϊτετζίδης ολοκλήρωσε τη διχαστική συνέντευξή του στον «flash 99,4» λέγοντας ότι «κανείς δεν μίλησε γι’ αυτά που είπε ο Χατζηβρέττας γιατί τα υιοθετούνε»!

Ο κύριος Καϊτετζίδης προσπάθησε με μισές αλήθειες να απευθυνθεί στους Κορδελιώτες και να τους πείσει ότι οι Ευοσμίτες τους θεωρούν μουσαφίρηδες προκειμένου να τον ακολουθήσουν στην κίνηση που ξεκίνησε για να αποσχιστεί το Ελευθέριο Κορδελιό από τον ενιαίο δήμο. Γιατί λέει μισές αλήθειες ο κύριος Καϊτετζίδης; Γιατί δεν λέει στη συνέντευξή του τον λόγο εκείνην της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου. Σ’ εκείνην τη συνεδρίαση συζητήθηκε η άσκηση αγωγών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου σε βάρος ατόμων που είχαν καταγγείλει αιρετούς και δημοτικούς υπαλλήλου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για παρανομίες, καταγγελίες που ταλαιπώρησαν το δήμο και τελικά αποδείχτηκαν αβάσιμες. Ο κύριος Χατζηβρέττας ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος γιατί βρισκόταν κι αυτός ανάμεσα στους αιρετούς και στους υπαλλήλους που κατηγορήθηκαν για παρανομίες. Ο κύριος Χατζηβρέττας μίλησε με τον  ομολογουμένως άστοχο αυτόν τρόπο αναφερόμενος στις αβάσιμες καταγγελίες, οι οποίες έγιναν από άτομα προερχόμενα από το Ελευθέριο Κορδελιό. Αυτό είναι το ένα που δεν λέει ο κύριος Καϊτετζίδης και είναι σοβαρό.

Το άλλο που δεν λέει ο κύριος Καϊτετζίδης είναι ότι όταν ειπώθηκε η συγκεκριμένη κουβέντα από τον κύριο Χατζηβρέττα δυσανασχέτησαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι και όσοι παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση. Ο κύριος Καϊτετζίδης ξέχασε επίσης να πει στη συνέντευξή του ποιος μίλησε αμέσως μετά τον κύριο Χατζηβρέττα στο δημοτικό συμβούλιο! Ξέρετε ποιος μίλησε; Ο Στάθης Λαφαζανίδης. Υιοθέτησε ο Στάθης Λαφαζανίδης αυτό που είπε ο Δημήτρης Χατζηβρέττας; Υιοθέτησε ότι ως δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ήταν φιλοξενούμενος; Όχι βέβαια. Ο Στάθης Λαφαζανίδης ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι δεν θα δώσει συνέχεια στο λεκτικό ατόπημα του κυρίου Χατζηβρέττα. Ο κύριος Λαφαζανίδης δεν ήθελε να χαλάσει η συνεδρίαση στην οποία συζητιόταν το πολύ σοβαρό θέμα των καταγγελιών σε βάρος υπαλλήλων και αιρετών που ταλαιπώρησαν πολύ τον δήμο. Ο Στάθης Λαφαζανίδης, προς τιμήν του, δεν έδωσε συνέχεια στην άστοχη κουβέντα του πρώην δημάρχου Ευόσμου Δημήτρη Χατζηβέττα ούτε μετά τη συνεδρίαση. Ο κύριος Λαφαζανίδης επέλεξε να μην διχάσει τους κατοίκους του ενιαίου δήμου με μια φράση που ειπώθηκε στη συνεδρίαση πάνω σε μεγάλη φόρτιση. Το ίδιο επέλεξαν να κάνουν και όλοι όσοι ήταν παρόντες σ’ εκείνην τη συνεδρίαση, γιατί κανένας Ευοσμίτης δεν θεωρεί μουσαφίρη κανέναν Κορδελιώτη και κανένας Κορδελιώτης δεν θεωρεί κανέναν Ευοσμίτη οικοδεσπότη του ενιαίου δήμου.

Ο κύριος Καϊτετζίδης όχι μόνο δημοσιοποίησε τη συγκεκριμένη φράση του Δημήτρη Χατζηβρέττα τέσσερις μήνες μετά, αλλά φρόντισε να τη δημοσιοποιήσει αποκόπτοντάς την από τα υπόλοιπα γεγονότα. Ο κύριος Καϊτετζίδης δημοσιοποίησε τη μισή αλήθεια.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ