Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Τα ΕΛΠΕ δεν καταλαβαίνουν ούτε από νομοθεσίες ούτε από παρακάλια»

«Τα ΕΛΠΕ δεν καταλαβαίνουν ούτε από νομοθεσίες ούτε από παρακάλια»

Ο κύριος Στάθης Καϊτετζίδης, πρώην δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού και νυν δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου με την παράταξη του κυρίου Ζυγά, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον «flash 99,4» αναφέρθηκε εκτός των άλλων και στα ΕΛΠΕ λέγοντας τα εξής:

«Η θέση μου η προσωπική απέναντι στις βιομηχανίες που λειτουργούνε και κυρίως στα ΕΛΠΕ είναι συγκεκριμένη και διαχρονική και δεν αλλάζει με τίποτα. Εγώ πιστεύω ότι σ’ αυτήν την περίπτωση πρέπει να έχουμε μετωπική ρήξη. Τα ΕΛΠΕ δεν καταλαβαίνουνε ούτε από νομοθεσίες, δεν καταλαβαίνουν ούτε από παρακάλια, δεν έχουν ούτε καν καμία ευαισθησία. Ο μόνος στόχος τους είναι το κέρδος».

Ο κύριος Καϊτετζίδης συνέχισε λέγοντας ότι τα ΕΛΠΕ έχουν αφενός υποβαθμίσει την ποιότητα ζωής στην περιοχή και αφετέρου εξαιτίας της λειτουργίας τους έχουν πέσει οι τιμές των ακινήτων. Ο πρώην δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού επεσήμανε ως τραγικότερο και μεγαλύτερο πρόβλημα το γεγονός ότι σε μια ολόκληρη συνοικία άνωθεν της περιφερειακής οδού δεν μπορεί ούτε να ανεγερθεί σπίτι, ούτε να κατοικηθούν τα σπίτια που υπάρχουν, ούτε να μεταβιβαστούνε, διότι η περιοχή θεωρείται επικίνδυνη εξαιτίας της λειτουργίας του εργοστασίου.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ