Τελευταία

  «Με αυτήν την δημοτική αρχή σε αποσύνθεση, ΑναΠΝΟΗ δεν πρόκειται να πάρουμε»

  14-05-2020

  Την παρακάτω ανάρτηση με τίτλο «Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ κύριε Δήμαρχε», έκανε ο Γιάννης Καμαρινός στον λογαριασμό της παράταξής του στο facebook για τη φωτιά που ξέσπασε προχθές στην προέκταση της οδού Σμύρνης άνωθεν της περιφερειακής οδού:

  «Δύο ημέρες πέρασαν από τη πυρκαγιά στο οικόπεδο που χρησιμοποιεί ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου για την απόρριψη ογκωδών απορριμμάτων και ακόμη οι “Δήμαρχοι” Μανδαλιανός-Σωτηράκης-Λαφαζανίδης να εκδώσουν μία ανακοίνωση.

  Ακόμη να ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ και να ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ τον κόσμο που κατοικεί στην παρακείμενη περιοχή, αλλά και όλους τους δημότες μας, τι έγινε το βράδυ της 12ης Μαΐου 2020. Εννιά μήνες τώρα που βρίσκονται στην διοίκηση του δήμου, οι “εκλεκτοί” της “Νέας Πνοής” δεν γέννησαν καμία ιδέα πως να χειριστούν τα μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα ενός δήμου που ταλαιπωρείται χρόνια από αυτά.

  Ας μην βιαστούν να τρέξουν να κατηγορήσουν τις προηγούμενες διοικήσεις, γιατί η σημερινή διοίκηση, από αυτές τις ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ διοικήσεις κέρδισε τις εκλογές του Μαΐου του 2019 με διαφορά λίγων ψήφων και διοικεί σήμερα τον δήμο μας με … “πολιτικούς φερεντζέδες”!!

  Ας ελπίσουμε τώρα που ανέλαβε την υπόθεση Εισαγγελέας και θα την διερευνήσει σε βάθος, να ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τι πραγματικά μέτρα έλαβε η σημερινή διοίκηση. Γιατί οι δικαιολογίες Δημάρχου και Αντιδημάρχου ότι “..σκεφτόμασταν σύντομα να καθαρίσουμε τον χώρο”… ασφαλώς και είναι για γέλια.

  “Ευτυχώς που δεν φυσούσε” είπαν τρομαγμένοι κάτοικοι της περιοχής και ΕΥΤΥΧΩΣ που επενέβη έγκαιρα η Πυροσβεστική Υπηρεσία την οποία ευχαριστούμε και συγχαίρουμε.

  Οι δημοτικές αρχές δεν εκλέγονται για να δικαιολογούν προβλήματα. Εκλέγονται για να λύνουν προβλήματα. Γνωρίζουν τα προβλήματα του δήμου τους και ασχολούνται με αυτά. Δεν αναρτούν ΠΡΩΤΑ δημοσιεύσεις στις ιστοσελίδες τους, για “Υποχρέωση Καθαρισμού Ιδιωτικών Οικοπέδων με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου”, λέγοντας ότι θα καταλογίζουν ΠΡΟΣΤΙΜΑ στους πολίτες αν δεν τα καθαρίζουν, αλλά ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ όταν ή ίδια η δημοτική αρχή είναι ανίκανη να διαχειριστεί και να καθαρίσει τα δικά της οικόπεδα με τα μπάζα.

  Ας ελπίσουμε στο μέλλον να μην ζήσουν οι κάτοικοι του δήμου μας άλλες τέτοιες παρόμοιες καταστάσεις. Γιατί με αυτήν την δημοτική αρχή σε αποσύνθεση, ΑναΠΝΟΗ δεν πρόκειται να πάρουμε. Κάθε μέρα που περνά γίνονται και χειρότεροι!!»

  You must be logged in to post a comment Login