Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣτηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του Δήμου μας

Στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του Δήμου μας

“Επιμένουμε τοπικά – Στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις & τους επαγγελματίες του Δήμου μας”

Με το σύνθημα “Επι-Μένουμε Τοπικά. Στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις” ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, ενόψει της επικείμενης επαναλειτουργίας των καταστημάτων, απευθύνει έκκληση στους δημότες να στηρίξουν την τοπική επιχειρηματικότητα και τα καταστήματα του Δήμου.

“Η επιστροφή προς την κανονικότητα έχει ξεκινήσει, γνωρίζοντας πως η επόμενη ημέρα μετά τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων δεν θα είναι εύκολη για την τοπική οικονομία και την επιχειρηματικότητα. Η δοκιμασία της πανδημίας μας δίδαξε ότι όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Είναι πολύ σημαντικό να επιδείξουμε αυτές τις ώρες αλληλεγγύη και αλληλοστήριξη. Στηρίζουμε λοιπόν τις τοπικές επιχειρήσεις και τους μικρομεσαίους επαγγελματίες του Δήμου μας. Αγοράζουμε προϊόντα από τα καταστήματα της γειτονιάς μας. Επιμένουμε τοπικά για να διατηρήσουμε την αγορά του δήμου μας ζωντανή και ελκυστική για τους κατοίκους και τους επισκέπτες” δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της έμπρακτης στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου προχώρησε σε μια σειρά από έκτακτες ρυθμίσεις για τους επαγγελματίες και τα καταστήματα που εί χαν διακόψει τη λειτουργία τους, λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του COVID-19, με απαλλαγές από την υποχρέωση καταβολής τελών κοινόχρηστων χώρων και του ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και φωτισμού.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ