Τελευταία

  Ξέρετε αγαπητοί συντοπίτες του Κορδελιού πώς κάνει απολυμάνσεις ο κύριος Μπακογιάννης;!

  07-05-2020

  Επειδή κυκλοφορεί πολύ η είδηση των απολυμάνσεων που κάνει περιχαρής και περήφανος ο Κώστας Μπακογιάννης, δήμαρχος Αθηναίων, και επειδή πολλοί προβάλουν το φοβερό έργο του των απολυμάνσεων καλά είναι να μαθαίνουμε και πώς τις κάνει.

  «Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, στο πλαίσιο του μεγάλου Προγράμματος Στήριξης της Πολιτείας για την καταπολέμηση του Covid-19, προσφέρει καύσιμα κίνησης στον Δήμο Αθηναίων για τον ανεφοδιασμό του στόλου των δημοτικών οχημάτων απολύμανσης. Στόχος της συγκεκριμένης προσφοράς, είναι να συνεχιστεί η επιτυχημένη διαδικασία που εφαρμόζεται καθημερινά σε όλη την έκταση του Δήμο Αθηναίων.

  Τα καύσιμα θα διατεθούν από την ΕΚΟ και θα χρησιμοποιηθούν για την καθημερινή κίνησης 70 οχημάτων απολύμανσης για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο 2020. Αρχικά προσφέρονται περισσότερα από 70.000 λίτρα καυσίμων κίνησης, ενώ ανάλογα με τις εξελίξεις υπάρχει πρόβλεψη για αύξηση της ποσότητας».

  Τα παραπάνω τα διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα των Ελληνικών Πετρελαίων. Προφανώς ο Κώστας Μπακογιάννης μήτε που άκουσε, μήτε που ξέρει ότι το Ελευθέριο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης ζει σχεδόν καθημερινά με τη δυσοσμία, ενώ τα μέτρα περιορισμού της δυσοσμίας ακόμα δεν φαίνεται να υπάρχουν. Προφανώς και να ξέρει ο Κώστας Μπακογιάννης δεν τον νοιάζει καθόλου. Άλλο το δικό του το χωριό, άλλο το Ελευθέριο Κορδελιό. Το Ελευθέριο Κορδελιό ας ζει με τη δυσοσμία. Εκείνος παίρνει τη χορηγία και δεν έχει ανάγκη να ζητήσει κονδύλιο, όπως θα όφειλε, από την πολιτεία και τον θειό του Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος με τη σειρά του δεν χρειάζεται, όπως θα ήταν υποχρεωμένος, να το δώσει.

  Και έζησε ο Κώστας Μπακογιάννης καλά και οι κάτοικοι του Ελευθέριου Κορδελιού δύσοσμα!!

  Χαρίλαος Ταπαρίδης

  You must be logged in to post a comment Login