Τελευταία

  Από λόγια χορτάσαμε λέει ο Γιάννης Καμαρινός

  07-05-2020

  Ο Γιάννης Καμαρινός με ανάρτησή του στο facebook στηλιτεύει το γεγονός ότι η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ακόμα δεν έθεσε σε εφαρμογή το μέτρο για την απαλλαγή επιχειρήσεων που διέκοψαν τη λειτουργία τους λόγω κορονοϊού από τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού. Η ανάρτηση του Γιάννη Καμαρινού είναι η παρακάτω:

  «Με αναρτήσεις στις επίσημες ιστοσελίδες τους, όλοι σχεδόν οι δήμοι της Θεσσαλονίκης αναγγέλλουν τη νέα τους ηλεκτρονική υπηρεσία όπου επιχειρηματίες και έμποροι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για απαλλαγή τελών καθαριότητας και φωτισμού για επιχειρήσεις που διέκοψαν τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων του κορωναϊού Covid-19.

  Ύστερα από πρωτοβουλία της παράταξης μας να εφαρμοστεί το ίδιο μέτρο και στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου και παρά την ομόφωνη απόφαση της αντιπολίτευσης, ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ οι “εκλεκτοί” της “Νέας Πνοής” να το θέσουν σε εφαρμογή. Τι περιμένουν άραγε για να εφαρμόσουν τα μέτρα στήριξης; Τόσο νοιάζονται για την οικονομία του δήμου μας και του εμπορικού κόσμου; Από λόγια χορτάσαμε!!»

  Τα. Σ.

  You must be logged in to post a comment Login