Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΆμεση επικοινωνία της δημοτικής αρχής με τους κατοίκους του τοπικού διαμερίσματος Ελευθερίου...

Άμεση επικοινωνία της δημοτικής αρχής με τους κατοίκους του τοπικού διαμερίσματος Ελευθερίου Κορδελιού

«Η ώρα του Δημότη» στο πρώην Δημαρχείο Ελευθερίου Κορδελιού

Ανταποκρινόμενος στην ανάγκη άμεσης επικοινωνίας με κατοίκους της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού για την επίλυση ζητημάτων καθημερινότητας που άπτονται του τοπικού διαμερίσματος, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου ενημερώνει ότι δίνεται η δυνατότητα προγραμματισμού προσωπικών συναντήσεων δημοτών (κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας) με τη δημοτική αρχή στο πρώην Δημαρχείο Ελευθερίου Κορδελιού.

Στο Δημαρχείο Ελευθερίου Κορδελιού θα βρίσκονται:

Κάθε Δευτέρα (10.00 – 12.00)
– ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Σωτήρης Νικολαΐδης

Κάθε Τρίτη (10.00 – 12.00)
– ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Νέστορας Λαφαζανίδης

Κάθε Πέμπτη (10.00 – 12.00)
– η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & ΚΕΠ κ. Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου

Κάθε Παρασκευή (10.00 – 12.00)
– ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Χρήστος Δεμερτζής

Σημειώνεται ότι ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός συνεχίζει σταθερά την τακτική του επικοινωνία με τους Δημότες του Ελευθερίου Κορδελιού, συναντώντας κάθε Τετάρτη φορείς και πολίτες για θέματα που αφορούν την περιοχή, στο πρώην Δημαρχείο Ελευθερίου Κορδελιού.

Οι ενδιαφερόμενοι δημότες που επιθυμούν να συναντήσουν τον Δήμαρχο ή εκπροσώπους της διοίκησης μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία στα τηλέφωνα: 2313 335921 & 2313 300360 προκειμένου να κλείσουν ραντεβού.

Επιπλέον οι δημότες έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν συνάντηση με τους Αντιδημάρχους Αθλητισμού κ. Μαρία Γαβαλά, Πολιτισμού κ. Αθηνά Παμπουκίδου, Οικονομικών κ. Χρήστο Φωτιάδη και Διοικητικών κ. Κώστα Σωτηράκη, αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ