Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚαταδέχτηκε το Κέντρο Υγείας Ευόσμου να λάβει δωρεά υγειονομικού υλικού;

Καταδέχτηκε το Κέντρο Υγείας Ευόσμου να λάβει δωρεά υγειονομικού υλικού;

Μαθαίνουμε από αναρτήσεις στο facebook μελών της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου πως το Κέντρο Υγείας Ευόσμου έλαβε δωρεά υγειονομικού υλικού και ειδών πρώτης ανάγκης από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσσαλονίκης (Κορδελιού Ευόσμου) και απορούμε πώς η διευθύντριά του καταδέχτηκε κάτι τέτοιο, γιατί θυμόμαστε που στο τέλος του Μάρτη δήλωνε, μετά από συνάντηση με το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, ότι το Κέντρο Υγείας Ευόσμου βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις νέες ανάγκες που θα προκύψουν, έχοντας προβεί με τη συνδρομή των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου σε όλες τις απαιτούμενες τεχνικές παρεμβάσεις για την ασφαλή εξυπηρέτηση των πολιτών. Τελικά το Κέντρο Υγείας ήταν σε πλήρη ετοιμότητα αλλά με ελλείψεις υγειονομικού υλικού και ειδών πρώτης ανάγκης ή αυτά έλλειψαν το μήνα που μεσολάβησε ή δεν έλλειψαν αλλά έγινε αποδεκτή η προσφορά για να υπάρχει απόθεμα;

Μετά την αποδοχή της δωρεάς υγειονομικού υλικού και ειδών πρώτης ανάγκης από το Κέντρο Υγείας Ευόσμου, σκεφτόμαστε στα σοβαρά να του κάνουμε και μια δωρεά σε υγειονομικό προσωπικό γιατί σ’ εκείνην τη συνάντηση στο τέλος του Μάρτη ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ζήτησε να ενημερωθεί για την επάρκεια του υγειονομικού προσωπικού στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου, εκφράζοντας τη βούληση του Δήμου να προβεί -εφόσον υπάρχουν προβλήματα υποστελέχωσης- σε ενέργειες διεκδίκησης προς την κυβέρνηση, ώστε να καλυφθούν οι τυχόν κενές θέσεις, όμως η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας τον είχε διαβεβαιώσει ότι δεν υπήρχαν ελλείψεις ιατρικού προσωπικού. Τελικά ίσως και να υπήρχαν ή ίσως προέκυψαν αυτόν το μήνα, όπως προέκυψαν οι ελλείψεις υγειονομικού υλικού, γι’ αυτό καλού κακού ας κάνουμε και μια δωρεά υγειονομικού προσωπικού στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου! Αν τελικά το Κέντρο Υγείας Ευόσμου είναι πλήρες σε υγειονομικό προσωπικό μπορεί να αποθηκεύσει το επιπλέον που θα του δωρίσουμε για περίπτωση ανάγκης!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΥΓ1. Αν στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου υπάρχει επάρκεια υλικών καλά είναι να το δηλώσουν ώστε ενδεχόμενη επόμενη δωρεά να κατευθυνθεί κάπου που την έχουν ανάγκη.

ΥΓ2. Αν στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου υπάρχει επάρκεια υγειονομικού προσωπικού να κάνουν μια επιστολή στον πρωθυπουργό ώστε σε περίπτωση που δεήσει να κάνει προσλήψεις να μην έχει στον κατάλογο το Κέντρο Υγείας Ευόσμου.

ΥΓ2. Θα αναρωτηθεί κανείς γιατί τέτοια αντίδραση σε μια καλή ενέργεια. Γιατί τα μέλη της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, που σήμερα διαφημίζουν στο facebook τη δωρεά, έκαναν ένα μήνα να εκδώσουν εκείνο το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου που απαιτούσε τη στελέχωση και τον εξοπλισμό του Κέντρου Υγείας Ευόσμου, πατώντας πάνω στην απάντηση της διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Ευόσμου σχετικά με την επάρκεια προσωπικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ