Τελευταία

  Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε 3 κεντρικά σημεία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

  05-05-2020

  Τη δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο (free wifi) σε 3 κεντρικά σημεία του Δήμου εξασφάλισε για τους δημότες ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, τοποθετώντας συσκευές για ελεύθερη διαδικτυακή πρόσβαση σε δημόσιους χώρους με υψηλή επισκεψιμότητα, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου «ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ» (Connecting Europe Facility – CEF).

  Με τη χρήση κουπονιού WiFi4EU μέσω του συγκεκριμένου ευρωπαϊκού έργου, ύψους 15.000 ευρώ, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου θέτει σε πλήρη λειτουργία  ασύρματο wifi στα εξής  κοινόχρηστα  σημεία του Δήμου:

  1. Δημαρχείο Ευόσμου – περιοχή κεντρικής πλατείας
  2. Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου – εσωτερικά και εξωτερικά του κτηρίου επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου
  3. Αμφιθέατρο του Πεζόδρομου Εθνικής Αντιστάσεως στο Ελευθέριο Κορδελιό και εξωτερικός χώρος παλαιού δημαρχείου Ελευθερίου Κορδελιού (Εθνικής Αντιστάσεως 56).

  Για τη σύνδεση  στο ασύρματο δίκτυο  απαιτείται η παρουσία στην εντός εμβέλειας περιοχή, ενεργοποιώντας το WiFi στην συσκευή σας με την επιλογή  “WiFi4EU”.

  “Το δημοτικό δίκτυο ασύρματης σύνδεσης στο ίντερνετ είναι πλέον πραγματικότητα, παρέχοντας τη δυνατότητα τόσο στους κάτοικους όσο και στους επισκέπτες του δήμου μας, να απολαμβάνουν υπηρεσίες ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο χωρίς κανένα κόστος” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, επισημαίνοντας πως “μέσα από τη συμμετοχή του Δήμου στο ευρωπαϊκό έργο “Συνδέοντας την Ευρώπη”, το οποίο εγκρίθηκε επί θητείας της προηγούμενης δημοτικής αρχής, ανοίγει ο δρόμος για την ανάπτυξη νέων προηγμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών προς όφελος του δήμου και των δημοτών. Άμεσος στόχος μας η επέκταση των σημείων ελεύθερης πρόσβασης σε  όλον το Δήμο”.

  Δελτίο Τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

  You must be logged in to post a comment Login