Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός απουσίαζε από τη συμβολική διαμαρτυρία για το ΤΙΤΑΝ»!

«Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός απουσίαζε από τη συμβολική διαμαρτυρία για το ΤΙΤΑΝ»!

Με την παρακάτω ανάρτηση στο facebook ο Γιάννης Καμαρινός πληροφορεί τους κατοίκους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ότι πραγματοποιήθηκε συμβολική διαμαρτυρία αιρετών και πολιτών στο δημαρχείο Παύλου Μελά για το ΤΙΤΑΝ, από την οποία απουσίαζε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός:

«Αναστολή κάθε διαδικασίας από πλευράς υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που να δρομολογεί μέσα στην πανδημική κρίση την καύση υπολειμμάτων ανακύκλωσης από την τσιμεντοβιομηχανία ΤΙΤΑΝ αλλά και την άμεση έναρξη δημόσιας διαβούλευσης για την υπόθεση με τις τοπικές κοινωνίες και την επιστημονική κοινότητα ζήτησαν πρόσφατα δήμαρχοι της δυτικής Θεσσαλονίκης, οι οποίοι συμμετείχαν σε συμβολική διαμαρτυρία αιρετών και πολιτών που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Παύλου Μελά. Παρόντες οι δήμαρχοι κκ. Λάζαρος Κυρίζογλου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Δημήτρης Δεμουρτζίδης Παύλου Μελά, Παντελής Τσακίρης Ωραιοκάστρου και Γιάννης Ταχματζίδης Λαγκαδά. ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Προφανώς στη “Νέα Πνοή” των πολλών “εκλεκτών” ή έμαθαν να κρατάνε τις ανάσες τους και δεν τους αγγίζει το πρόβλημα ή έχουν σκοπό να προσαρτήσουν τον δήμο μας στις ΗΠΑ οπότε δεν είχαν λόγο να πάνε και να ασχοληθούν με το πρόβλημα. Ανίδεοι και επικίνδυνοι!!»

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ