Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΆδικη επίθεση Καμαρινού και Σούλα στη διοίκηση του δήμου…

Άδικη επίθεση Καμαρινού και Σούλα στη διοίκηση του δήμου…

Σε μια άδικη επίθεση προέβησαν ο Γιάννης Καμαρινός και ο Πέτρος Σούλας σε βάρος της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και πιο συγκεκριμένα σε βάρος του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού γιατί στις 30 Απριλίου έλειπε από συμβολική κινητοποίηση στο δημαρχείο Παύλου Μελά εναντίον της καύσης απορριμμάτων RDF – SRF στο ΤΙΤΑΝ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι δήμαρχοι Λαγκαδά Γιάννης Ταχματζίδης, Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου και Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης.

Η επίθεση του Γιάννη Καμαρινού και του Πέτρου Σούλα σε βάρος της διοίκησης είναι άδικη γιατί δεν ερεύνησαν εάν ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου μπορούσε να πάει στη συγκεκριμένη κινητοποίηση στο δημαρχείο Παύλου Μελά ή να στείλει κάποιο στέλεχος της διοίκησης του δήμου. Μπορεί να είχε τη διάθεση να πάει αλλά να μην μπόρεσε γιατί δεν ενημερώθηκε εγκαίρως και είχε κάποιο σημαντικό ραντεβού την ίδια ώρα. Μπορεί για παράδειγμα να είχε συνάντηση με τη διοίκηση των ΕΛΠΕ προκειμένου όχι βέβαια να τον ενημερώσουν για τα μέτρα που έπρεπε να πάρουν προκειμένου να σταματήσει η δυσοσμία, αλλά για να κανονίσουν την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της Περιφερειακής οδού!

Για όποιον δεν θυμάται τα ΕΛΠΕ προκειμένου να πάρουν το αθλητικό πάρκο της ΕΚΟ, ενημέρωσαν την προηγούμενη διοίκηση ότι θα χτίσουν στο δήμο άλλο κλειστό γυμναστήριο. Δεν χρειάζεται να χτίσουν άλλο κλειστό γυμναστήριο αφού υπάρχουν προς ολοκλήρωση το στάδιο και το κολυμβητήριο. Μπορεί λοιπόν ο κύριος Μανδαλιανός να είχε συνάντηση με τη διοίκηση των ΕΛΠΕ για να δούμε επιτέλους ολοκληρωμένα δύο στολίδια των Ολυμπιακών έργων και για να αποκτήσει επιτέλους ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βορείου Ελλάδος στάδιο και κολυμβητήριο!

Μόνο μια τέτοια συνάντηση θα δικαιολογούσε την απουσία του κυρίου Μανδαλιανού από τη συμβολική κινητοποίηση στο δημαρχείο Παύλου Μελά ενάντια  στην καύση απορριμμάτων RDF – SRF από το ΤΙΤΑΝ.  Ήταν ο κύριος Μανδαλιανός σε τέτοια συνάντηση; Ξέρει κανένας τέτοιο πράγμα;

Κώστας Καρακώστας

Ή μήπως η επίθεση του Καμαρινού και του Σούλα στη διοίκηση δεν ήταν άδικη;!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ