Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΔεν είναι κακό να είσαι υπέρ της δυσοσμίας…

Δεν είναι κακό να είσαι υπέρ της δυσοσμίας…

Δεν είναι κακό, αν είσαι πολιτικός, να είσαι υπέρ της δυσοσμίας και να το λες. Να λες δηλαδή στους κατοίκους ευθέως ότι «αυτή είναι η κατάσταση. Οι βιομηχανίες έχουν και ρύπους και δυσοσμία, αλλά αυτά είναι αναγκαία κακά της οικονομίας. Εμείς αν μας εκλέξετε θα παρακαλέσουμε τις βιομηχανίες να περιορίσουν τη δυσοσμία και τους ρύπους, αλλά δεν πρόκειται να κοντραριστούμε μαζί τους». Δεν είναι κακό επίσης να πεις ότι «το αθλητικό πάρκο της ΕΚΟ είναι ιδιοκτησία των ΕΛΠΕ και εφόσον θέλουν να το πάρουν εμείς δεν πρόκειται να αντιδράσουμε». Δεν είναι κακό δηλαδή να είσαι τίμιος και να λες αυτό που σκέφτεσαι κι αν σε επιλέξουν οι ψηφοφόροι να ασκήσεις την πολιτική για την οποία εκλέχτηκες.

Είναι όμως κακό προεκλογικά να εκλέγεσαι με σημαία την καταπολέμηση της δυσοσμίας, είναι κακό λες ότι τα τελευταία χρόνια βλέπεις «μεγάλη επίπτωση σε αλλεργίες και άσθματα» και ότι «το 60% των περιστατικών με μπούκομα και με βήχα είναι αλλεργικά κι ένα 40% είναι ιώσεις ή χρόνιο πρόβλημα που απλώς παροξύνεται». Είναι κακό να λες προεκλογικά ότι το αθλητικό πάρκο της ΕΚΟ δεν ήταν χάρισμα στο λαό του δήμου και ότι φτιάχτηκε με χρήματα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και γι’ αυτό δεν μπορούν τα ΕΛΠΕ να το πάρουν πίσω. Είναι κακό να κατηγορείς προεκλογικά την πρώην διοίκηση για τη στάση της απέναντι στα ΕΛΠΕ τόσο όσον αφορά το ζήτημα της δυσοσμίας όσο και όσον αφορά το αθλητικό πάρκο της ΕΚΟ και μετεκλογικά να χαρακτηρίζεις ακραίο όποιον σου υπενθυμίζει αυτά που εσύ έλεγες και που εσύ υποσχέθηκες.

Τέλος είναι κακό το «δεν ήξερα» προπαντός όταν αυτό ακούγεται από τη διοίκηση. Η πολιτική κύριοι και κυρίες της διοίκησης έχει συνέχεια. Όποιος δεν ήξερε και μετά από οκτώ μήνες στη διοίκηση δεν ρώτησε και δεν έμαθε, να παραιτηθεί και να πάει στο σπίτι του γιατί είναι επικίνδυνος τόσο για τους κατοίκους όσο και για τον δήμο. Όποιος στους οκτώ αυτούς μήνες δεν έμαθε σε ποιο σημείο άφησε τις συζητήσεις η προηγούμενη διοίκηση, δεν έμαθε καν τι έταζε η δική του παράταξη για να γίνει διοίκηση, να παραιτηθεί και να πάει στο σπίτι του. Οι υπεύθυνες θέσεις χρειάζονται υπεύθυνους ανθρώπους. Δεν χρειάζονται κυρίους και κυρίες «Δενηξερόπουλους»!

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ