Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠεριποίηση του πάρκο και της παιδικής χαράς επί της οδού Καραμανλή στο...

Περιποίηση του πάρκο και της παιδικής χαράς επί της οδού Καραμανλή στο Κορδελιό

Προβλέποντας τις αναμενόμενες και απόλυτα φυσιολογικές ανάγκες των δημοτών για αναψυχή και των μικρότερων για παιγνίδι – μετά την σταδιακή λήξη των προληπτικών μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού COVID και γνωρίζοντας τον μεγάλο όγκο εργασιών και τις ελλείψεις σε προσωπικό των υπηρεσιών του Δήμου τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Ελευθερίου Κορδελιού Α. Συμεωνίδης και Γ. Λαζαρίδης με επικεφαλής τον Πρόεδρο Πέτρο Μεσθανεύς, τηρώντας όλα τα μέτρα της πανδημίας και της προσωπικής προστασίας «περιποιήθηκαν» με όσα μέσα, δυνατότητες και γνώσεις διαθέτουν το πάρκο και την παιδική χαρά επί της οδού Κ. Καραμανλή.

Συγκεκριμένα προέβησαν σε κοπή χόρτων, κούρεμα γκαζόν και καθαρισμό απορριμμάτων από τους κοινόχρηστους χώρους του πάρκου έτσι ώστε για να είναι έγκαιρα καθαρό και περιποιημένο να υποδεχθεί τους περιοίκους της περιοχής και όχι μόνο.

«Στόχος μας ήταν μετά την καραντίνα, η χρήση του πάρκου να είναι ασφαλής κι ευπρεπής απ όλους τους συνδημότες μας. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να επεκτείνουμε την πρωτοβουλία μας και στα υπόλοιπα. πάρκα της Κοινότητας μας. Δεν υποκαθιστούμε την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου μας, αντίθετα θεωρούμε καθήκον μας να την βοηθήσουμε σ αυτήν την δύσκολη περίοδο σεβόμενοι τους δημότες μας και την δημόσια υγιεινή των κοινοχρήστων χώρων » δήλωσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού κ. Πέτρος Μεσθανεύς, διευκρινίζοντας ότι εάν δεν υπήρχαν τα συστήματα αυτόματου ποτίσματος, όπου υπάρχει κίνδυνος εμπλοκής ή ακόμη και καταστροφής τους θα είχαν «περιποιηθεί» κι άλλα!

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ