Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Μόνο μία παράταξη του δήμου πήρε θέση για τη χορηγία των ΕΛΠΕ»

«Μόνο μία παράταξη του δήμου πήρε θέση για τη χορηγία των ΕΛΠΕ»

Με ανάρτησή της στη σελίδα της οικολογικής ομάδας στο facebook «Η Αναπνοή είναι Δικαίωμα» η κυρία Μαρίνα Σαμαρτζίδου Βότση, από τα δραστήρια μέλη της ομάδας, στηλιτεύει το γεγονός ότι καμία παράταξη του δήμου εκτός από τη Λαϊκή Συσπείρωση δεν πήρε θέση για τη χορηγία από τα ΕΛΠΕ, η οποία θα συζητηθεί σήμερα στην Οικονομική Επιτροπή. Οι παρατάξεις είχαν τα θέματα και ήξεραν τι θα συζητηθεί σήμερα πλην όμως καμία άλλη πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν ενημέρωσε τους κατοίκους του δήμου και δεν κατήγγειλε το γεγονός, ενώ μάλιστα η χορηγία με βάση απόφαση δημοτικού συμβουλίου δεν είναι δυνατόν να γίνει αποδεκτή. Η ανάρτηση της κυρίας Σαμαρτζίδου Βότση είναι η παρακάτω:

«Αλήθεια εκτός από μια παράταξη του Δήμου (Λαϊκή Συσπείρωση) που έκανε ξεκάθαρες τις θέσεις της για το θέμα της χορηγίας , είναι απορίας άξιο ότι καμία άλλη παράταξη του Δήμου δεν έστειλε τις θέσεις της για το σημερινό θέμα της Οικονομικής Επιτροπής.

Η ανοχή είναι συνενοχή και όταν κάποιοι δεν διαχωρίζουν τη θέση τους συμμετέχουν.

Μέχρι την έναρξη της συνεδρίασης που είναι σήμερα στις 10:00πμ προλαβαίνουν ακόμα να μας γνωστοποιήσουν ποια είναι η θέση τους όσον αφορά τη σημερινή αποδοχή ή μη χορηγίας ενός οχήματος.

Το ότι δεν θα ληφθεί η απόφαση στο Δημοτικό συμβούλιο αυτό δεν σημαίνει ότι απαλλάσσει την πλειοψηφία των Δημοτικών συμβούλων από τις ευθύνες τους.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ