Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ μαύρη τρύπα των 14 εκατομμυρίων ευρώ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Η μαύρη τρύπα των 14 εκατομμυρίων ευρώ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Χρόνια ολόκληρα διαφημίζονταν 14 εκατομμύρια ευρώ που έλειπαν από τα ταμεία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου εξαιτίας λαμογιών αιρετών και υπαλλήλων. Έφτασαν κάποιοι, οι οποίοι δεν ήξεραν ούτε κατά πού πέφτει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, να κάνουν επερωτήσεις στη Βουλή για το σκάνδαλο των 14 εκατομμυρίων  ευρώ. Έφτασαν κάποιοι άλλοι να κάνουν πολιτική στον δήμο με αυτό το σκάνδαλο. Τελικά αποδείχτηκε ότι όλη αυτή η ιστορία της τρύπας των 14 εκατομμυρίων ήταν ένα μεγάλο ΨΕΜΑ! Αυτό αποδείχτηκε από τους ελέγχους πάσης φύσεως ελεγκτικών μηχανισμών, όπως ΨΕΜΑΤΑ αποδείχτηκαν όλα τα σκάνδαλα για τα οποία κατηγορήθηκαν υπάλληλοι και αιρετοί στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Δεν πέρασε πολύ καιρός από την ώρα που αποδείχτηκε ότι ήταν ΨΕΜΑ το σκάνδαλο των 14 εκατομμυρίων ευρώ και ένας καλός ελεγκτικός μηχανισμός ζητάει πίσω χρήματα από ανθρώπους που δουλεύουν σε βαριά και ανθυγιεινή εργασία γιατί η βεβαίωση των προϊσταμένων για την εργασία που παρείχαν γράφει «αποκλειστική εργασία» και όχι «πλήρης και αποκλειστική εργασία»! Αυτά τα πράγματα ακούγονται ως ανέκδοτα σε έναν δήμο που τόσο ταλαιπωρήθηκε από καταγγελίες που αποδείχτηκαν ανυπόστατες και συκοφαντικές. Εδώ και τώρα όλα τα κόμματα πρέπει να πάρουν θέση και η Βουλή να δώσει λύση. Οι άνθρωποι αυτοί παρείχαν βαριά και ανθυγιεινή εργασία και δεν μπορεί να παίζουμε με τις λέξεις και να τους ταλαιπωρούμε σε τέτοιες μάλιστα συνθήκες.

Βασίλης Κιμ.

Ζητάνε από εργαζόμενους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να επιστρέψουν το επίδομα που έλαβαν για βαριά και ανθυγιεινή εργασία!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ