Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠρόσληψη γιατρών από τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Πρόσληψη γιατρών από τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Κορδελιού Ευόσμου» ανακοινώνει την πρόσληψη με Σύμβαση Μίσθωσης Έργου επτά (7) ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων για την κάλυψη αναγκών των τμημάτων ΚΑΠΗ του Ν.Π.Δ.Δ διάρκειας ενός έτους.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ :

1)Ένας (1) ιατρός ΠΕ με ειδικότητα Γενικής Ιατρικής.

Με αντικείμενο έργου που άπτεται της ειδικότητας του (περιστατικά Γενικής Ιατρικής, παρακολούθηση και συνταγογραφία των περιστατικών) την παροχή υποδείξεων, ιατρικών συμβουλών, ιατρικών συνταγών-γνωματεύσεων, παραπομπή για ιατρικές εξετάσεις σε Νοσηλευτικά ιδρύματα και μέτρα για την σωματική και ψυχική υγεία των μελών του Κ.Α.Π.Η. της τρίτης ηλικίας.

Τόπος εκτέλεσης του έργου είναι τα ιατρεία του Κ.Α.Π.Η. του ΔΗ.ΚΕ.ΚΠΑ.ΚΕ.

Η αμοιβή του ενός (1) ιατρού Γενικής Ιατρικής θα ανέρχεται στο ποσό των 8.000,00€ ετησίως συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α .

2) Ένας (1) Ιατρός Παθολόγος Π.Ε.

Με αντικείμενο έργου που άπτεται της ειδικότητας του (περιστατικά παθολογικά, παρακολούθηση και συνταγογραφία των παθολογικών περιστατικών) την παροχή υποδείξεων, ιατρικών συμβουλών, ιατρικών συνταγών-γνωματεύσεων, παραπομπή για ιατρικές εξετάσεις σε Νοσηλευτικά ιδρύματα και μέτρα για την σωματική και ψυχική υγεία των μελών του Κ.Α.Π.Η. της τρίτης ηλικίας.

Τόπος εκτέλεσης του έργου είναι τα ιατρεία του Κ.Α.Π.Η. του ΔΗ.ΚΕ.ΚΠΑ.ΚΕ.

Η αμοιβή του ενός (1) ιατρού Παθολόγου θα ανέρχεται στο ποσό των 8.000,00€ ετησίως συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α .

3) Ένας (1) Ιατρός Καρδιολόγος Π.Ε.

Με αντικείμενο έργου που άπτεται της ειδικότητας του (περιστατικά καρδιολογικά, παρακολούθηση και συνταγογραφία των καρδιολογικών περιστατικών) την παροχή υποδείξεων, ιατρικών συμβουλών, ιατρικών συνταγών-γνωματεύσεων, παραπομπή για ιατρικές εξετάσεις σε Νοσηλευτικά ιδρύματα και μέτρα για την σωματική και ψυχική υγεία των μελών του Κ.Α.Π.Η. της τρίτης ηλικίας.

Τόπος εκτέλεσης του έργου είναι τα ιατρεία του Κ.Α.Π.Η. του ΔΗ.ΚΕ.ΚΠΑ.ΚΕ.

Η αμοιβή του ενός (1) ιατρού Καρδιολόγου θα ανέρχεται στο ποσό των 8.000,00€ ετησίως συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α .

4) Ένας (1) Ιατρός Νευρολόγος Π.Ε.

Με αντικείμενο έργου που άπτεται της ειδικότητας του (περιστατικά Νευρολογικά, παρακολούθηση και συνταγογραφία των νευρολογικών περιστατικών) παροχή υποδείξεων ιατρικών συμβουλών, ιατρικών συνταγών-γνωματεύσεων, παραπομπή για ιατρικές εξετάσεις σε Νοσηλευτικά ιδρύματα και μέτρα για την σωματική και ψυχική υγεία των μελών του Κ.Α.Π.Η. της τρίτης ηλικίας.

Τόπος εκτέλεσης του έργου είναι τα ιατρεία του Κ.Α.Π.Η. του ΔΗ.ΚΕ.ΚΠΑ.ΚΕ.

Η αμοιβή του ενός (1) ιατρού Νευρολόγου θα ανέρχεται στο ποσό των 8.000,00€ ετησίως συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α .

5) Ένας (1) Ιατρός Ρευματολόγος Π.Ε.

Με αντικείμενο έργου που άπτεται της ειδικότητας του (ρευματικά περιστατικά, παρακολούθηση και συνταγογραφία των ρευματικών περιστατικών) παροχή υποδείξεων ιατρικών συμβουλών, ιατρικών συνταγών-γνωματεύσεων, παραπομπή για ιατρικές εξετάσεις σε Νοσηλευτικά ιδρύματα και μέτρα για την σωματική και ψυχική υγεία των μελών του Κ.Α.Π.Η. της τρίτης ηλικίας.

Τόπος εκτέλεσης του έργου είναι τα ιατρεία του Κ.Α.Π.Η. του ΔΗ.ΚΕ.ΚΠΑ.ΚΕ.

Η αμοιβή του ενός (1) ιατρού Ρευματολόγου θα ανέρχεται στο ποσό των 8.000,00€ ετησίως συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α .

6) Ένας (1) Ιατρός Ορθοπεδικός Π.Ε.

Με αντικείμενο έργου που άπτεται της ειδικότητας του (περιστατικά ορθοπεδικά, παρακολούθηση και συνταγογραφία των ορθοπεδικών περιστατικών) παροχή υποδείξεων ιατρικών συμβουλών, ιατρικών συνταγών-γνωματεύσεων, παραπομπή για ιατρικές εξετάσεις σε Νοσηλευτικά ιδρύματα και μέτρα για την σωματική και ψυχική υγεία των μελών του Κ.Α.Π.Η. της τρίτης ηλικίας.

Τόπος εκτέλεσης του έργου είναι τα ιατρεία του Κ.Α.Π.Η. του ΔΗ.ΚΕ.ΚΠΑ.ΚΕ.

Η αμοιβή του ενός (1) ιατρού Ορθοπεδικού θα ανέρχεται στο ποσό των 8.000,00€ ετησίως συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α .

7) Ένας (1) Ιατρός Ουρολόγος Π.Ε.

Με αντικείμενο έργου που άπτεται της ειδικότητας του (περιστατικά ουρολογικά, παρακολούθηση και συνταγογραφία των ουρολογικών περιστατικών) παροχή υποδείξεων ιατρικών συμβουλών, ιατρικών συνταγών-γνωματεύσεων, παραπομπή για ιατρικές εξετάσεις σε Νοσηλευτικά ιδρύματα και μέτρα για την σωματική και ψυχική υγεία των μελών του Κ.Α.Π.Η. της τρίτης ηλικίας.

Τόπος εκτέλεσης του έργου είναι τα ιατρεία του Κ.Α.Π.Η. του ΔΗ.ΚΕ.ΚΠΑ.ΚΕ.

Η αμοιβή του ενός (1) ιατρού Ουρολόγος θα ανέρχεται στο ποσό των 8.000,00€ ετησίως συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α .

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  • Υποβολή αιτήσεως συμμετοχής
  • Άδεια ασκήσεως Ιατρικού Επαγγέλματος
  • Πτυχίο ή δίπλωμα Ιατρικής Σχολής και Ιατρικής ειδικότητας
  • Απαραίτητη η προσκόμιση βιογραφικού σημειώματος.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους στα γραφεία των διοικητικών υπηρεσιών του Ν.Π.Δ.Δ στην διεύθυνση: Κοσμά Αιτωλού 19 και Πινδάρου γωνία, Τ.Κ. 56224 – (τηλ. επικοινωνίας: 2310703177 και 2310 700447).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 9/04/2020 έως και 16/04/2020

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ