Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΟ δήμος Κορδελιού Ευόσμου ξεκίνησε τη διανομή τροφίμων σε 2.500 ωφελούμενους του...

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου ξεκίνησε τη διανομή τροφίμων σε 2.500 ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ

 Μετά την ολοκλήρωση της διανομής τροφίμων σε περίπου 500 άπορες οικογένειες του Δήμου, οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου ξεκίνησαν σήμερα, Πέμπτη 9 Απριλίου, τη μεγάλη επιχείρηση για την κατ΄ οίκον  διάθεση τροφίμων στους 2500 δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται κατ΄ οίκον σε κάθε οικογένεια, με οχήματα και προσωπικό του Δήμου, με αυστηρή τήρηση των κανόνων πρόληψης και προάσπισης της δημόσιας υγείας, τόσο των εργαζομένων όσο και των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ.

Υπενθυμίζεται, ότι οι ωφελούμενοι έχουν ενημερωθεί τηλεφωνικά για την παράδοση των προϊόντων από τον Δήμο, ενώ η πιστοποίησή τους γίνεται με την επίδειξη του ΑΜΚΑ και της αστυνομικής τους ταυτότητας.

“Στις έκτακτες καταστάσεις που διανύουμε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου έχει μεριμνήσει προσφέροντας έκτακτες κατ´οίκον υπηρεσίες προς τους συμπολίτες μας, ώστε κανείς να μην μείνει αβοήθητος σε αυτήν ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο. Οι κοινωνικές μας υπηρεσίες βρίσκονται ανελλιπώς από την πρώτη στιγμή στην πρώτη γραμμή, πασχίζοντας να εξυπηρετήσουν την τοπική κοινωνία” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και πρόσθεσε: “Ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους που στελεχώνουν το πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι”, τους υπαλλήλους του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής καθώς και τους εργαζόμενους που αποσπάστηκαν στη νέα δομή κοινωνικής υποστήριξης “Φροντίδα”, για τη συγκινητική προσπάθεια που καταβάλλουν για την προστασία και τη στήριξη των δημοτών μας”.

Δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

H Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή ευχαριστεί τους εργαζομένους για τη διανομή των προϊόντων ΤΕΒΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ