Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΕκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού και πλυσίματος των κάδων απορριμμάτων στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού και πλυσίματος των κάδων απορριμμάτων στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

 Στον συστηματικό και τακτικό καθαρισμό και το πλύσιμο των κάδων σε όλα τα σημεία των Δημοτικών Ενοτήτων Ελευθερίου Κορδελιού και Ευόσμου, προχωρά – εν μέσω της πανδημίας – η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, σε μια εκτεταμένη επιχείρηση της Υπηρεσίας Καθαριότητας. 

Μετά την ενίσχυση του τμήματος  με έκτακτο προσωπικό, ξεκίνησε σήμερα, Τρίτη 7 Απριλίου, η μεγάλη επιχείρηση για το πλύσιμο των κάδων, μια δράση που θα επεκταθεί σταδιακά σε όλη την επικράτεια του Δήμου, καλύπτοντας το σύνολο του στόλου, το οποίο ανέρχεται στους 4.200 κάδους. Η πλύση των κάδων γίνεται με ειδικά οχήματα (καδοπλυντήρια) και με τη χρήση ειδικών χημικών υλικών.

“Όλες αυτές τις κρίσιμες ημέρες δώσαμε έναν  μεγάλο αγώνα να κρατήσουμε το δήμο καθαρό, καθώς το 50% των εργαζομένων τελεί σε υποχρεωτική άδεια, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ήταν μια δύσκολη περίοδος, κατά την οποία η υπηρεσία καθαριότητας και οι εργαζόμενοι μας κατέβαλαν υπεράνθρωπη προσπάθεια προκειμένου να ανταποκριθούν στις τεράστιες ανάγκες της αποκομιδής των απορριμμάτων. Σήμερα και μετά την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού, η υπηρεσία καθαριότητας είναι πλέον σε θέση να ενισχύσει το έργο της, με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και εμβέλεια” επισήμανε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος & Πρασίνου Χρήστος Δεμερτζής, ευχαριστώντας παράλληλα “όλους τους εργαζομένους στην καθαριότητα που αυτές της ημέρες της πανδημίας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, ασκώντας έργο δύσκολο και επικίνδυνο”.

Δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ