Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΛοιμοκαθαρτήρια αντί για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας…

Λοιμοκαθαρτήρια αντί για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας…

Άμα χρειαστούμε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και δεν υπάρχει γιατί όλες είναι γεμάτες, θα μας κάνουν μια απολύμανση και θα γλιτώσουμε το θάνατο. Στην Ιταλία και στην Ισπανία γι’ αυτό πεθαίνει ο κόσμος σαν το σκυλί στ’ αμπέλι. Γιατί δεν υπάρχουν κρεβάτια ΜΕΘ που αν υπήρχαν οι περισσότεροι θα γλίτωναν.

Το προηγούμενο διάστημα είχαμε ανακοινώσεις και αναρτήσεις στα facebook για καλούς δημάρχους, οι οποίοι μάλιστα πρωτοστατούν στην ΚΕΔΕ και οι οποίοι επιδόθηκαν σε ασταμάτητες απολυμάνσεις, σε αντίθεση με τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου που δεν απολύμαινε. Όλοι αυτοί οι δήμαρχοι λανσάρονταν ως πρότυπα δημάρχων.

Την 1η Απριλίου είχε τηλεδιάσκεψη η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας. Όλοι αυτοί οι απολυμαντές δήμαρχοι όχι μόνο δεν υιοθέτησαν τα αιτήματα των νοσοκομειακών γιατρών για στελέχωση του Συστήματος Υγείας προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο κοροναϊός, όχι μόνο δεν είπαν κουβέντα για τις καταγγελίες των νοσοκομειακών γιατρών σχετικά με το ότι η κυβέρνηση δεν δείχνει καμιά διάθεση να υλοποιήσει τα αιτήματά τους, αλλά χειροκρότησαν και την κυβέρνηση για όσα κάνει.

Είναι πλέον βέβαιο ότι αν αρρωστήσουμε θα μας απολυμάνουν. Ίσως οι απολυμαντές δήμαρχοι και οι θιασώτες τους να ζητήσουν λοιμοκαθαρτήρια αντί για ΜΕΘ. Οι ΜΕΘ είναι ακριβές!!

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ