Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠρωτοβουλία του Κλεάνθη Μανδαλιανού για να μην αναγκαστεί να κλείσει την Τρίτση

Πρωτοβουλία του Κλεάνθη Μανδαλιανού για να μην αναγκαστεί να κλείσει την Τρίτση

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία πήρε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου προκειμένου να μην αναγκαστεί να κλείσει την περιπατητική ζώνη της οδού Αντώνη Τρίτση δίπλα στην περιφερειακή οδό. Με εντολή του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού, στις κολώνες της περιπατητικής ζώνης, σε μεγάλη πυκνότητα, τοποθετήθηκε η οδηγία που βλέπετε στη φωτογραφία για το πώς πρέπει να κινούνται οι αθλούμενοι. Όσοι αθλούνται στο συγκεκριμένο σημείο θα πρέπει να ακολουθήσουν την οδηγία έτσι ώστε να μην αναγκάσουν τον δήμαρχο να κλείσει την περιπατητική ζώνη. Οι αθλούμενοι θα πρέπει να αλληλοενημερώνονται για την οδηγία προκειμένου να εφαρμοστεί αμέσως από σήμερα.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου άκουσε τις ενστάσεις των πολιτών στις απαγορεύσεις και δεν προχώρησε στο κλείσιμο της περιπατητικής οδού της Τρίτση, αλλά προχώρησε στην υπόδειξη για το πως πρέπει να κινούνται προκειμένου να προστατευτεί η δημόσια υγεία. Από εδώ και πέρα το αν θα μείνει ανοιχτή η περιπατητική ζώνη είναι στο χέρι αυτών που αθλούνται εκεί.

Περ.

Πρέπει να βοηθήσουν οι πολίτες για να μείνει ανοιχτή η περιπατητική ζώνη της Τρίτση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ